Neler Yeni

Kasama uyumlu rgb egzoz fanı nasıl bulabilirim

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Ömer alp
Dostlar kasam ThermalTheke s200TG rgb modeli kasamda rgb tuşu var ordan renkleri kontrol edebiliyorum, egzoz fanımda rgb yok bu yüzden rgb fan almak istiyorum eski egzoz fanını işlemci üstüne kasa tavanına monte edeceğim. 300 350tl bandında rgb renk ayarı felan şu anki fanlara göre sırıtmayacak kontrolcüye bağlayıp kontrol edebileceğim fan önerir misiniz?? teşekkürler dostlar. Yada bu eksiği kapatmak için 500 600 civarına kule tipi soğutucu almak dahamı mantıklı olur? işlemcim 12400f çok fazla ısınmıyor.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Yunus Emre Uzun
kasada kontrolcüye takacaksınız hocam sanırım argb model olsun senkron yanar bunları buldum uygun

ThE LoSt

80+ Gold
Dostlar kasam ThermalTheke s200TG rgb modeli kasamda rgb tuşu var ordan renkleri kontrol edebiliyorum, egzoz fanımda rgb yok bu yüzden rgb fan almak istiyorum eski egzoz fanını işlemci üstüne kasa tavanına monte edeceğim. 300 350tl bandında rgb renk ayarı felan şu anki fanlara göre sırıtmayacak kontrolcüye bağlayıp kontrol edebileceğim fan önerir misiniz?? teşekkürler dostlar

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Ömer alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasada kontrolcüye takacaksınız hocam sanırım argb model olsun senkron yanar bunları buldum uygun

Hocam benim kasamın alttaki rgb fan bozulmuştu servise gitti geldi takılan fan aynı ama daha canlı renk veriyor hepsini temizledim ama aynı. aynı renkleri vermesi için ne yapabilirim bu fan farklı düzeyde renk verir mi?

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Yunus Emre Uzun
Hocam benim kasamın alttaki rgb fan bozulmuştu servise gitti geldi takılan fan aynı ama daha canlı renk veriyor hepsini temizledim ama aynı. aynı renkleri vermesi için ne yapabilirim bu fan farklı düzeyde renk verir mi?
yani farklı seviyede renk verebilir tıpatıp aynısı değil ya sonuçta sizin diğer fanın farklı renk vermesi üretimi değişmiş olabilir

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Ömer alp
yani farklı seviyede renk verebilir tıpatıp aynısı değil ya sonuçta sizin diğer fanın farklı renk vermesi üretimi değişmiş olabilir
hocam peki thermalright ile thermaltheke aynı marka ben thermallight alsam olur mu biraz daha renkler birbirine benzer gibi hissediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam renk olarak başarılı değil gibi duruyor fan

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
ahmet

iyzico ile 380 felan

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Ömer alp

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
aynı kasa bende var arka fanı değiştireceğim. fakat aynı kontrolcüyle alacağım fanı nasıl bağlayacağım bilmiyoruım

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam peki thermalright ile thermaltheke aynı marka ben thermallight alsam olur mu biraz daha renkler birbirine benzer gibi hissediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam renk olarak başarılı değil gibi duruyor fan
aynı marka falan değil hocam isim karışıklığı olmasın farklı markalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,411
Üyeler
172,831
Son üye
fukufuki