Neler Yeni

Kasamda cızırtı sesi var

Farway

80+ Silver

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Baya ses çıkarıyo hocam ötüyo resmen
ben lol-wot ve Rdr2 oynuyorum bu aralar. Lol ve Wot da vsync ı açıyorum 144 e sabitliyorum. RDR2 de 100 e sabitledim hiç cw sesi gelmiyor. Ekran kartı %50 lerde çalışıyor. özellikle Lol ve Wot da fan bile açmıyor. Tabi bu çözüm değil sadece kendim böyle bir çözüm buldum. İstiyorsan sende FPS önemli olmadığı oyunlarda bunu dene. Ama başka bir ekran kartı alsan ondada büyük ihtimal CW sesi gelcek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artmıyorsa ekran kartı yerine psu da coilwhine var demek. Çünkü bu meret illaki bir yerde var :( ben sadece yerini anlamak istiyorum.
Bence ekran kartında ya. PSU da cw sesi çok nadir rastlanan bir şey.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Formander
Google a yazıp gezginler'den indir. Sonra aç programı full scren i işaretle kenarda stress gpu ya bas çıkan uyarıya tamam de test başlar. Boşluk tuşuna bastığında ekrandaki göz kaybolacak bu esnada ses artıyormu ona bak.
Hocam indirdim boşluk tuşuna basınca cızırtı geliyor

Farway

80+ Silver

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Büyük ihtimalle Coil Whine benimde volaya girerken oluyor. bazen oluyor bazen olmuyor çözemedim

naprosky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alper Erkartal
Bu firmadan siatem alanların neden çoğunun ekran kartında cw problemi çıkıyor anlamış deģilim iade edilen kartları tekrar sistemlere ekleyipmi satiyolar anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,060
Üyeler
160,935
Son üye
Zethes666
Top Bottom