Kasamı satıyorum, teklifler mantıklı mı?

a520
5600
5060
zoko kasa
dark x123 fan
daryun 600w psu
1 tb kingston
16 ram

özelliklerini yazmak istemiyorum zaten fotolarda belli, heosibib kutusu faturası garantisi var 1-2 şet hariç, ortalama ne kadar eder? Ben 30 istiyorum bana gelişi bu. Fiyatta belki kasayı satarak olmaz ama 3 tane laptop 1 tane ipad pro takası geldi. Takas değerlendirip sizce istediğim paraları elde edebilir miyim? Hepsini satıp 30 bin bütçeye ulaşınca da ddr5 ne toplarım?

Kasam ve gelen teklifleri ekledim görsellere. Yardımcı olursanız sevinirim.
istanbuldaysan parça satışın varsa görüşebiliriz

istanbuldaysan parça satışın varsa görüşebiliriz
Kocaelideyim, kasayı aktif kullanıyoruz biraderle. Satma gibi bir derdimde yok ama güzel paraya takasla, nakitle falan satılırsa DDR5 toplamak istiyorum. Yane parça satışım mevcut değil. Ya çok içime sinen bi takas ya da iatediğim paraya veririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biliyorum hocam ama işlemcisi tokatlar 4060 a gelincede 140 wattdır buyuk ıhtımalle yanı kasadan daha guclu olur hayırlı hocam :)
gelişmeleri yazcam hocam, saolasın. Satılana kadar da monitöre bağlar kullanırız, 240 hz makine var.

Kocaelideyim, kasayı aktif kullanıyoruz biraderle. Satma gibi bir derdimde yok ama güzel paraya takasla, nakitle falan satılırsa DDR5 toplamak istiyorum. Yane parça satışım mevcut değil. Ya çok içime sinen bi takas ya da iatediğim paraya veririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gelişmeleri yazcam hocam, saolasın. Satılana kadar da monitöre bağlar kullanırız, 240 hz makine var.
tamamdır hocam beklıoyrum gelısmeleri :D

tamamdır hocam beklıoyrum gelısmeleri :D
eleman geliboludaynış ornın nerde oldugunu bile bilmiyorum gel yoş paranı karşolarım dedi ama altımda araç filanda yok. Ankayacağın iş iptal hocam, gelecek teklifleri postun altına sallarım

eleman geliboludaynış ornın nerde oldugunu bile bilmiyorum gel yoş paranı karşolarım dedi ama altımda araç filanda yok. Ankayacağın iş iptal hocam, gelecek teklifleri postun altına sallarım
olsaydı güzel olurdu bence gayet neyse diger teklıflerı beklıcen artık :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,652
Üyeler
183,788
Son üye
Leandroo
Geri