I ibryhme 80+ Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim ibrahim 30 Ocak 2024 #1 Benım kasa geldiğinde normalde yanında verilen kumandayı vermedıler dedim ustune bır yere bışe koymuşlardır ustunde bır tuş var ama oda çalışmıyo. Buarada kasa modeli : gamebooster gb w002b
Benım kasa geldiğinde normalde yanında verilen kumandayı vermedıler dedim ustune bır yere bışe koymuşlardır ustunde bır tuş var ama oda çalışmıyo. Buarada kasa modeli : gamebooster gb w002b
McQueen95 80+ Bronze Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1,152 Dahası Reaksiyon skoru 752 İsim ömer eren ilkaya Instagram Erenilkaya Steam McQueen Twitter bayanmayanbay Discord bayanmayanbay#2566 30 Ocak 2024 #2 ibryhme yazmış: Benım kasa geldiğinde normalde yanında verilen kumandayı vermedıler dedim ustune bır yere bışe koymuşlardır ustunde bır tuş var ama oda çalışmıyo. Buarada kasa modeli : gamebooster gb w002b Devamı için tıklayın... güç soketinin doğru takıldığına emin misin
ibryhme yazmış: Benım kasa geldiğinde normalde yanında verilen kumandayı vermedıler dedim ustune bır yere bışe koymuşlardır ustunde bır tuş var ama oda çalışmıyo. Buarada kasa modeli : gamebooster gb w002b Devamı için tıklayın... güç soketinin doğru takıldığına emin misin
I ibryhme 80+ Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim ibrahim 30 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 McQueen95 yazmış: güç soketinin doğru takıldığına emin misin Devamı için tıklayın... evet eminim