psu dan geliyor olabilir anlayan birine kontrol ettir biKasadan bir cızırtı benzeri ses geliyor ve korkuyorum.Bilgisayara bir şey olmuşmudur?
hmmmmm @EZ4USKY bilmem biliyor mudur ama sadece bu arkadaş bana cevap verdiği için onu hatırlıyoruımAma sadece oyun oynarken geliyor.
ekran kartından mı geliyor? Eğer oradan geliyorsa coil whine dır o karta zarar vermez performans düşürmez sadece ses yaparKasadan bir cızırtı benzeri ses geliyor ve korkuyorum.Bilgisayara bir şey olmuşmudur?
Ssd kullanıyorum.
bu arkadaşımızın dediği de olabilirekran kartından mı geliyor? Eğer oradan geliyorsa coil whine dır o karta zarar vermez performans düşürmez sadece ses yapar
Onu anlayamıyorum.ekran kartından geldiğini nasıl anlarım bir bilgin var mı?ekran kartından mı geliyor? Eğer oradan geliyorsa coil whine dır o karta zarar vermez performans düşürmez sadece ses yapar
oyunlara girince ısınır fanları otomatikman daha hızlı döndürmeye başlar coil whine ı böyle anlayabilirsinizOnu anlayamıyorum.ekran kartından geldiğini nasıl anlarım bir bilgin var mı?
Gpu yu sök Onboard olarak bagla o zaman anlasilir. Sokebilecegin seyleri sok yavas yavas anlayamıyorsan nerden geldiğiniOnu anlayamıyorum.ekran kartından geldiğini nasıl anlarım bir bilgin var mı?
Aynen sadece oyun oynarken çıkan bir ses.Mesela football manager oynarken ses çıkamazken valorant, gta , fortnite oynarken ses yapıyor.oyunlara girince ısınır fanları otomatikman daha hızlı döndürmeye başlar coil whine ı böyle anlayabilirsiniz
ekran kartının driverından manuel fan ayarı yapıp teyit edin