Kablo kaynaklı olabilir.Başlıkta da belirttiğim gibi kulaklığı kasaya takınca cızz diye ses ötmeye başlıyo ve sürekli ötüp duruyo nasıl çözebilirim
Üçlü prize bağlı da kasa önceden böyle bişey olmuyodutopraklı priz kullanın,sorun çözülür.
Kulaklıkla ilgili problem yok ama sorun kesinlikle kasada diye düşünüyorum çünkü kulaklığı telefona takınca herhangi bir sorun olmuyorKablo kaynaklı olabilir.
Yada anakartiin arka braketi varya teneke olan , ona temas eden kablo uçları brakete değiyor olabilir
üçlü prizde hangi cihazlar takılı.Üçlü prize bağlı da kasa önceden böyle bişey olmuyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kulaklıkla ilgili problem yok ama sorun kesinlikle kasada diye düşünüyorum çünkü kulaklığı telefona takınca herhangi bir sorun olmuyor
Anakartın arkasına kablo değmemesi lazım yani anladığım kadarıylaKablo kaynaklı olabilir.
Yada anakartiin arka braketi varya teneke olan , ona temas eden kablo uçları brakete değiyor olabilir
Modelin fişi monitörün fişi ve kasanın fişiüçlü prizde hangi cihazlar takılı.
Modem pardonAnakartın arkasına kablo değmemesi lazım yani anladığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modelin fişi monitörün fişi ve kasanın fişi
Hocam bilmediğim için soruyorum sesle nasıl bir alakası var piriz değiştirmeyi deniyimBelki modem parazit yapıyor olabilir.Bence bir akım korumalı priz alın ve kasayı ona bağlayın.Böylece gelen elektriği absorte etmiş olursunuz.
Elektrik hattında geçen akımda parazitler oluşur.Buna gürültü de denebilir elektrik dilinde.Topraklama bu parazitleri ve kaçak akımları absorte eder.Akım korumalı prizde aynı işi görür.Hocam bilmediğim için soruyorum sesle nasıl bir alakası var piriz değiştirmeyi deniyim
Hocam prizlerin akım korumalı yada topraklı olduğunu nasıl anlarız yoksa yeni almam gerekiyoElektrik hattında geçen akımda parazitler oluşur.Buna gürültü de denebilir elektrik dilinde.Topraklama bu parazitleri ve kaçak akımları absorte eder.Akım korumalı prizde aynı işi görür.
Hocam bakıp geldim sizi yorduğum için kusura bakmayın evde başka 6 lı priz vardı akım korumalı priz yazıyo 6 lıda onla deniyip dönüş sağlıycamHocam prizlerin akım korumalı yada topraklı olduğunu nasıl anlarız yoksa yeni almam gerekiyo
Hocam düzeldi galiba çok teşekkür ediyorumElektrik hattında geçen akımda parazitler oluşur.Buna gürültü de denebilir elektrik dilinde.Topraklama bu parazitleri ve kaçak akımları absorte eder.Akım korumalı prizde aynı işi görür.