Neler Yeni

Kasayı beyaz mı toplamalı yoksa siyah mı ?

medusa1

80+
Beyaz toplarsam ram ve sıvı soğutucu siyah kalacak mecburen. Bu şekilde kötü mü durur yoksa komple siyah mı toplayim ?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ram çok mühim değilde sıvı Soğutmanın siyah olması kötü olur

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçen yüksek ise beyaz topla

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kötü durur bence kral siyah olmalı benim fikrim yine de senin tercihin tabi
Ram çok mühim değilde sıvı Soğutmanın siyah olması kötü olur
paran varsa beyaz toplayabilirsin yoksa siyah da olur
Bütçen yüksek ise beyaz topla

Beyaz toplamaya heveslenmiştim de sizlerin yorumunu dikkate alıp siyah toplayacam ozaman. Ama tabi sıvı soğutucuyu beyaz bir modelle değiştirip komple beyaz sistem de toplayabilirim bütçe var fakat öderken biraz zorlar beni. Sizce beyaz toplamaya cidden değer mi ? Şeyden korkuyorum ben , parçaları ayrı ayrı alacağım için mesela ekran kartını almaya sıra geldiği zaman beyaz modeli siyahına göre baya pahalıysa almam yani sırf beyaz diye. Bu tarz durumları yaşarım diye korkuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz ?

Amd34

80+ Silver
Bütçe varsa beyaz topla bence anakart psu ve ram siyah olabilir harici beyaz olması lazım güzel durması için

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe varsa beyaz topla bence anakart psu ve ram siyaha olabilir harici beyaz olması lazım güzel durması için
Hocam bütçe var tabi fakat zorlar beni. Beyaz için bu kadar masrafa değer mi onun hesabını yapıyorum. Bir de ilerleyen süreçte parça değiştirmeye kalktığım zaman beyazını bulamazsam ortada kalırım öyle bir durum da var. Bilmiyorum kafam karışık biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Emin Uzun
Beyaz toplamaya heveslenmiştim de sizlerin yorumunu dikkate alıp siyah toplayacam ozaman. Ama tabi sıvı soğutucuyu beyaz bir modelle değiştirip komple beyaz sistem de toplayabilirim bütçe var fakat öderken biraz zorlar beni. Sizce beyaz toplamaya cidden değer mi ? Şeyden korkuyorum ben , parçaları ayrı ayrı alacağım için mesela ekran kartını almaya sıra geldiği zaman beyaz modeli siyahına göre baya pahalıysa almam yani sırf beyaz diye. Bu tarz durumları yaşarım diye korkuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz ?
sırf beyaz diye deymez bence

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Beyaz seviyorsan ve paran da varsa beyaz al. Ekran kartında alacağın karta göre değişir ama bazı modellerde beyazlar siyahlardan ucuz oluyor

Amd34

80+ Silver
Hocam bütçe var tabi fakat zorlar beni. Beyaz için bu kadar masrafa değer mi onun hesabını yapıyorum. Bir de ilerleyen süreçte parça değiştirmeye kalktığım zaman beyazını bulamazsam ortada kalırım öyle bir durum da var. Bilmiyorum kafam karışık biraz.
Valla bende beyaz topladım ekstra bi masrafı olmadı bana

Ekler

• IMG_5897.jpeg
    IMG_5897.jpeg
    2.8 MB · Hit: 19

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben beyaz seviyorum hocam ve göze daha iyi geliyor benim sistem full beyaz

Ekler

• 20241012_212116.jpg
    20241012_212116.jpg
    1.5 MB · Hit: 16
  • 20241011_230453.jpg
    20241011_230453.jpg
    1.5 MB · Hit: 14
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular