kötü durur
kötü durur bence kral siyah olmalı benim fikrim yine de senin tercihin tabi
Ram çok mühim değilde sıvı Soğutmanın siyah olması kötü olur
paran varsa beyaz toplayabilirsin yoksa siyah da olur
Bütçen yüksek ise beyaz topla
Hocam bütçe var tabi fakat zorlar beni. Beyaz için bu kadar masrafa değer mi onun hesabını yapıyorum. Bir de ilerleyen süreçte parça değiştirmeye kalktığım zaman beyazını bulamazsam ortada kalırım öyle bir durum da var. Bilmiyorum kafam karışık biraz.Bütçe varsa beyaz topla bence anakart psu ve ram siyaha olabilir harici beyaz olması lazım güzel durması için
sırf beyaz diye deymez benceBeyaz toplamaya heveslenmiştim de sizlerin yorumunu dikkate alıp siyah toplayacam ozaman. Ama tabi sıvı soğutucuyu beyaz bir modelle değiştirip komple beyaz sistem de toplayabilirim bütçe var fakat öderken biraz zorlar beni. Sizce beyaz toplamaya cidden değer mi ? Şeyden korkuyorum ben , parçaları ayrı ayrı alacağım için mesela ekran kartını almaya sıra geldiği zaman beyaz modeli siyahına göre baya pahalıysa almam yani sırf beyaz diye. Bu tarz durumları yaşarım diye korkuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Beyaz seviyorsan ve paran da varsa beyaz al. Ekran kartında alacağın karta göre değişir ama bazı modellerde beyazlar siyahlardan ucuz oluyorBeyaz toplamaya heveslenmiştim de sizlerin yorumunu dikkate alıp siyah toplayacam ozaman. Ama tabi sıvı soğutucuyu beyaz bir modelle değiştirip komple beyaz sistem de toplayabilirim bütçe var fakat öderken biraz zorlar beni. Sizce beyaz toplamaya cidden değer mi ? Şeyden korkuyorum ben , parçaları ayrı ayrı alacağım için mesela ekran kartını almaya sıra geldiği zaman beyaz modeli siyahına göre baya pahalıysa almam yani sırf beyaz diye. Bu tarz durumları yaşarım diye korkuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Valla bende beyaz topladım ekstra bi masrafı olmadı banaHocam bütçe var tabi fakat zorlar beni. Beyaz için bu kadar masrafa değer mi onun hesabını yapıyorum. Bir de ilerleyen süreçte parça değiştirmeye kalktığım zaman beyazını bulamazsam ortada kalırım öyle bir durum da var. Bilmiyorum kafam karışık biraz.
Ben beyaz seviyorum hocam ve göze daha iyi geliyor benim sistem full beyazBeyaz toplamaya heveslenmiştim de sizlerin yorumunu dikkate alıp siyah toplayacam ozaman. Ama tabi sıvı soğutucuyu beyaz bir modelle değiştirip komple beyaz sistem de toplayabilirim bütçe var fakat öderken biraz zorlar beni. Sizce beyaz toplamaya cidden değer mi ? Şeyden korkuyorum ben , parçaları ayrı ayrı alacağım için mesela ekran kartını almaya sıra geldiği zaman beyaz modeli siyahına göre baya pahalıysa almam yani sırf beyaz diye. Bu tarz durumları yaşarım diye korkuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz ?