Neler Yeni

Kasayı beyaza boyatıyorum

louis bloom

80+ Silver
Dostum boya yapan mekanın konum neresi? Bende bir şeyler boyatabilirim belki?
buyrun hocam yorumlar baya iyi eger deneyimden memnun kalirsam tekrar bir konu açacağım
AD503E31-C3C8-4B1C-B478-2D529FD3E7A5.png

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
iste hocam ayni problemi yasamamak için kaportacida boyatacagim ivedik obs ankara da
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kasanin tum anakart vidalari vb her şeyini söktüm kasa ciplak su an adamlar kaporta boyadigi icin ince iscilikten anliyorlar dedi forumdakiler yarin belirtecegim yorumlari da iyi oldugu icin guzel bir is cikar diye dusunuyorum yukari da dedigim yaziyi youtube a yazin yabancilar evlerinde kendileri baya guzel yapıyor bunlar benden daha profesyonel yapar diye kaportaci buldum
Internette bir çok kaynakta var böyle çalışmalar evet yıllardır var hatta tr de de yoğun emek vermiş kişiler var hassas çalışacaklarına eminseniz sıkıntı yok. Ayrıca yurtdışı kaynaklarda dikkst ettiyseniz boya hazırlıgı cok daha dikkat ve önem gerektiriypr. Umarım layıgı ile yaparlar. Sonucları iş bitince paylaşın size zahmet merak ediyorum :)

louis bloom

80+ Silver
Internette bir çok kaynakta var böyle çalışmalar evet yıllardır var hatta tr de de yoğun emek vermiş kişiler var hassas çalışacaklarına eminseniz sıkıntı yok. Ayrıca yurtdışı kaynaklarda dikkst ettiyseniz boya hazırlıgı cok daha dikkat ve önem gerektiriypr. Umarım layıgı ile yaparlar. Sonucları iş bitince paylaşın size zahmet merak ediyorum :)
insallah hocam yarin baya bi konuşacağım bakalim. yarin teslim edecegim carsamba gunu alacağım fotograflarla birlikte deneyimi ve iscilik kalitesini sizlere aktaririm guzel bi is çıkarsa size de oneririm. carsamba aksami acarim konuyu

Kontfire

80+ Silver
insallah hocam yarin baya bi konuşacağım bakalim. yarin teslim edecegim carsamba gunu alacağım fotograflarla birlikte deneyimi ve iscilik kalitesini sizlere aktaririm guzel bi is çıkarsa size de oneririm. carsamba aksami acarim konuyu
Heyecanla bekliyorum bende

louis bloom

80+ Silver

Kontfire

80+ Silver
valla ben de baya heyecanlıyım hocam umarım güzel bir şey ortaya çıkar pişmanlık duymam
Adamlar kaportacı, bir güzel zımparayla boyayı kaldırırlar sonra da metal aksama negatif yük vererek boyayı homojen şekilde püskürtürler. Öncesinde astar gerekebilir belki. Bence güzelce hallederler içini rahat tut hocam.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan

Boya işçiliğinden memnun kalırsanız bende arabanın tamponunu boyatacağım bir konum rica ederim sizden :)

Gerçi yer Ankara imiş gördüm şimdi :) astarı yüzünden pahalıya çıkar bana o iş :)

Kontfire

80+ Silver
Forumda 3 bin kişi okudu, bak onlarda kasalarını getirebilirler güzel sonuç çıkarsa falan dersin 😂

louis bloom

80+ Silver
Forumda 3 bin kişi okudu, bak onlarda kasalarını getirebilirler güzel sonuç çıkarsa falan dersin 😂
bu aklımdaydı zaten 😄 yarın teslim ederken, abi guzel is cikarsa benden sonra da kasayi getirenler olur diye belirtirim belki daha iyi özenirler :'))

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
bu aklımdaydı zaten 😄 yarın teslim ederken, abi guzel is cikarsa benden sonra da kasayi getirenler olur diye belirtirim belki daha iyi özenirler :'))
Şimdiden hayırlı olsun. :)

Top Bottom