Neler Yeni

Kasayı beyaza boyatıyorum

louis bloom

80+ Silver
arkadaşlar merhaba konu açmıştım 3/4 saat once bir kaportaci ile anlastim ve yorumlarida baya iyi sordum pc kasasi boyuyor musunuz diye boyariz dedi 300 tl de fiyat beyaza boyatacagim o kadar araba kaporta falan boyuyorlar kasayida herhalde guzel boyarlar degil mi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hangi kasayı boyatacaksın ?

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi kasayı boyatacaksın ?
Sharkoon TG5 ARGB Pro
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam youtubeda yabancıları baya izledim adamlar evde zimparalayip boyuyor masallahlik oluyor youtube a PC Case Black to White yazarsaniz cikar, ben daha profesyonel olsun diye iyi bi kaportaci da boyatacağım ama ne kadar kaliteli olacak bilmiyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bence boyatma. Elindeki kasayı sat, üstüne para koy ve yeni kasa al.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Sharkoon TG5 ARGB Pro

hocam youtubeda yabancıları baya izledim adamlar evde zimparalayip boyuyor masallahlik oluyor youtube a PC Case Black to White yazarsaniz cikar, ben daha profesyonel olsun diye iyi bi kaportaci da boyatacağım ama ne kadar kaliteli olacak bilmiyorum
Bunu Technopat'ta da bi Türk yazar yapmıştı ,ben olsam o kasayı boyamam direk beyaz kasalara yönelirim de şimdi sen anladığım kadarıyla biraz da deneyim amaçlı yapıyorsun ,sen bilirsin .

louis bloom

80+ Silver
Bence boyatma. Elindeki kasayı sat, üstüne para koy ve yeni kasa al.
hocam normalde zaten kasayi 1500 e falan satip 3500 e corsair iCue 5000X almak istiyordum ancak anakart ram ve fan aldim para dayanmiyor daha fazla islemciyi de değiştireceğim tum parcalari da beyaz aldim kasayida satmak yerine beyaza boyatmaya karar verdim

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Boyama çılgınlığına bir ara ben de girişmiştim.
Beyaz kasalara bir sevdam vardı ve gidip amatör bir şekilde sprey boya ile boyadım. Ama sonrasında kasanın garip yerlerinden boya atmaya başladı.

louis bloom

80+ Silver
Bunu Technopat'ta da bi Türk yazar yapmıştı ,ben olsam o kasayı boyamam direk beyaz kasalara yönelirim de şimdi sen anladığım kadarıyla biraz da deneyim amaçlı yapıyorsun ,sen bilirsin .
aynen hocam da yabancilar bunu sanki orjinal rengi beyazmis gibi kaliteli yapiyor bende ankarada google yorumlari baya iyi bi kaportaci buldum anlastim kaliteli olursa canima minnet umarim orjinal rengi beyazmis gibi yapiyordur

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Boyama işi tamam düzgün yapılır ise güzel cıkabilir ama vida yuvaları anakart tablasındaki yuvalar ve geçmeli parçalar kalın olur ise verdiginiz para çöp olabilir. Ben sizin yerinizde olsam varolan kasayo satıp üzerine para ekleyip sıfır bir beyaz kasa alırım

louis bloom

80+ Silver
Boyama çılgınlığına bir ara ben de girişmiştim.
Beyaz kasalara bir sevdam vardı ve gidip amatör bir şekilde sprey boya ile boyadım. Ama sonrasında kasanın garip yerlerinden boya atmaya başladı.
iste hocam ayni problemi yasamamak için kaportacida boyatacagim ivedik obs ankara da

Boyama işi tamam düzgün yapılır ise güzel cıkabilir ama vida yuvaları anakart tablasındaki yuvalar ve geçmeli parçalar kalın olur ise verdiginiz para çöp olabilir. Ben sizin yerinizde olsam varolan kasayo satıp üzerine para ekleyip sıfır bir beyaz kasa alırım
hocam kasanin tum anakart vidalari vb her şeyini söktüm kasa ciplak su an adamlar kaporta boyadigi icin ince iscilikten anliyorlar dedi forumdakiler yarin belirtecegim yorumlari da iyi oldugu icin guzel bir is cikar diye dusunuyorum yukari da dedigim yaziyi youtube a yazin yabancilar evlerinde kendileri baya guzel yapıyor bunlar benden daha profesyonel yapar diye kaportaci buldum

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
iste hocam ayni problemi yasamamak için kaportacida boyatacagim ivedik obs ankara da
Şu detayı muhtemelen biliyorsundur ama yine de söyleyeyim ben :
Kasayı en ince detayına kadar söktür ,ayırabileceğin en çok parçaya kadar ayır ki parçalar ciddi manada düzgün olsun .
Direk kasa hali ile boyarlarsa elbet bir yerlerde pürüz olacağından eminim ,madem 300TL gibi bir para veriliyor en azından en profesyonel şekilde boyatman iyi olacaktır.

O bahsettiğim kulanıcı fanların çerçevesine kadar beyaza boyamıştı mesela.

louis bloom

80+ Silver
Şu detayı muhtemelen biliyorsundur ama yine de söyleyeyim ben :
Kasayı en ince detayına kadar söktür ,ayırabileceğin en çok parçaya kadar ayır ki parçalar ciddi manada düzgün olsun .
Direk kasa hali ile boyarlarsa elbet bir yerlerde pürüz olacağından eminim ,madem 300TL gibi bir para veriliyor en azından en profesyonel şekilde boyatman iyi olacaktır.

O bahsettiğim kulanıcı fanların çerçevesine kadar beyaza boyamıştı mesela.
aynen hocam kasanın anakartin takildigi o vidalar dahil her parcasina kadar ayırdım yarinda belirtecegim guzel bir is cikarsa deneyim icin ayri bir konu açacağım kaportaciya yorumlardan oturu guveniyorum umarim pisman olmam

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dostum boya yapan mekanın konum neresi? Bende bir şeyler boyatabilirim belki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,235
Üyeler
161,004
Son üye
Maness58
Top Bottom