kabloları falan çıkarttın mı hdmı power vs...Bilgisayar kasam bayağı bir toplanmıştı kasayı açıp sadece tozları peçeteyle sildim ama yeniden taktigimda sinyal yok diyor sorun ne olabilir
Ama kabloyla ilgili bir sorun olmadığına eminim çünkü kablo takılı değilken kabloyu takın diyor kabloyu takınca sinyal yok diyorBilgisayar kasam bayağı bir toplanmıştı kasayı açıp sadece tozları peçeteyle sildim ama yeniden taktigimda sinyal yok diyor sorun ne olabilir
Evet çıkarttım yeniden takktim sonrakabloları falan çıkarttın mı hdmı power vs...
Hepsi takılıKablolara fln elin carptiysa ondan olabilir kabloları kontrol et
en basitinden şey olabilir, hdmı kablosunu ekran kartı yerine anakarta takmışsındır belkiAma kabloyla ilgili bir sorun olmadığına eminim çünkü kablo takılı değilken kabloyu takın diyor kabloyu takınca sinyal yok diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet çıkarttım yeniden takktim sonra
Bütün girişleri denedim yine olmadı, acaba çok uzun süre açık kaldığı için ısınmış olabilirmi çünkü işlemlerden sonra kasanın neresine dokunursam elektrik çarpiyorduen basitinden şey olabilir, hdmı kablosunu ekran kartı yerine anakarta takmışsındır belki
statik elektrik vakası anakartı yakmış olma ihtimaliniz var.Bütün girişleri denedim yine olmadı, acaba çok uzun süre açık kaldığı için ısınmış olabilirmi çünkü işlemlerden sonra kasanın neresine dokunursam elektrik çarpiyordu
Nasıl anlayabilirim sorunustatik elektrik vakası anakartı yakmış olma ihtimaliniz var.