kasayı bir araya getirdim şimdi eve geldim açtım problem yok, rami 2666'de ve 15 clde çalıştırmayı nasıl yapabilirim? bir de cpuz'da işlemci 4000mhzlerde çalışıyor 10-100f takılı 3.6ghz olması gerek değil mi?
Ram için Bios'a girip XMP'yi açın. İşlemci normal çalışıyor bir problem yok.(yanlışsam düzeltin.)kasayı bir araya getirdim şimdi eve geldim açtım problem yok, rami 2666'de ve 15 clde çalıştırmayı nasıl yapabilirim? bir de cpuz'da işlemci 4000mhzlerde çalışıyor 10-100f takılı 3.6ghz olması gerek değil mi? Alıntıyı görüntüle
görev yöneticisindede 3.6ghz 4ghz 3.9ghz gibi sürekli değişiyor anlayamadım amaRam için Bios'a girip XMP'yi açın. İşlemci normal çalışıyor bir problem yok.(yanlışsam düzeltin.)
O yerine göre kendini ayarlayabilir diye düşünüyorum.görev yöneticisindede 3.6ghz 4ghz 3.9ghz gibi sürekli değişiyor anlayamadım ama
Ramleri biostan XMP açarak arttırabilirsin. İşlemci normak turbo boost açık olduğu için öyle.kasayı bir araya getirdim şimdi eve geldim açtım problem yok, rami 2666'de ve 15 clde çalıştırmayı nasıl yapabilirim? bir de cpuz'da işlemci 4000mhzlerde çalışıyor 10-100f takılı 3.6ghz olması gerek değil mi? Alıntıyı görüntüle
açık olmasının bir zararı olur mu ilerleyen zamanda oc gibi yorar mı yani?Ramleri biostan XMP açarak arttırabilirsin. İşlemci normak turbo boost açık olduğu için öyle.
Xmp mi turbo boost mu?açık olmasının bir zararı olur mu ilerleyen zamanda oc gibi yorar mı yani?
turbo boost xmp otomatik açılı gelmiş zaten 2666da çalışıyor cl ayarını bulamadım var mı bilmyiorum ama, turbo boosttan bahsediyorum.Xmp mi turbo boost mu?
Cl ayarı ne ki? Turbo boost sıkıntı yapmaz.turbo boost xmp otomatik açılı gelmiş zaten 2666da çalışıyor cl ayarını bulamadım var mı bilmyiorum ama, turbo boosttan bahsediyorum.