Neler Yeni

Kasım fp hazır sistem yok gibi

docc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mehmet
dostlar bu ay daha fazla hazır sistem olur diye bekliyordum ancak şu ana kadar göze çarpan ciddi indirimli fp bir hazır sistem göremedim sizler ne düşünürsünüz daha erken mi ?

Kerzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Sadıkoğlu
Ben de 7800x3d-7900xt li sistem bekliyordum ama gelmeyecek hissi uyandırmaya başladı. Özellikle 7900xt için çok talep yok gibi belki de o yüzden çıkmamıştır. Geçtiğimiz hafta sonundan itibaren tek tek toplama kararı aldım. İndirim kovalayıp gördüğüme yapışıcam. Hem istediğim parçalardan oluşur hem de beklemekten sıkıldım açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer çok çıkan sistemlerden bekliyorsan ama ay sonu illaki çıkıcaktır diye tahmin ediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: docc
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ümit Öztürk
Ben de 7800x3d-7900xt li sistem bekliyordum ama gelmeyecek hissi uyandırmaya başladı. Özellikle 7900xt için çok talep yok gibi belki de o yüzden çıkmamıştır. Geçtiğimiz hafta sonundan itibaren tek tek toplama kararı aldım. İndirim kovalayıp gördüğüme yapışıcam. Hem istediğim parçalardan oluşur hem de beklemekten sıkıldım açıkçası.
max 7800xt oluyo hazır sistemlerde zaten çok az amd ekran kartlı hazır sistemler maalesef

Kerzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Sadıkoğlu
Aynen öyle hocam trde de yurt dışında da yüksek bütçede nvidia tercih ediliyor daha çok

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uğurcan Bayraktar
4070s'li sistem bekliyorum ben de... 29 Kasım'da gelir belki bir ihtimal.

Top Bottom