Neler Yeni

Kasım indiriminden acer nitro 5 alınır mı

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
almaa sakın almaa bende nitro 5 var hiç memnun değilim çok çabuk toz tutuyor fanları temizlesen bile belirli bir süreden sonra yavaşlıyor aşırı ısınma ve şarjın az gitme problemi var oyunlarda belirli bir süreden sonra fps azalıyor benden söylemsi benimkisi 1050ti modeli i7 7.nesi

omerfyak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Faruk Yak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
almaa sakın almaa bende nitro 5 var hiç memnun değilim çok çabuk toz tutuyor fanları temizlesen bile belirli bir süreden sonra yavaşlıyor aşırı ısınma ve şarjın az gitme problemi var oyunlarda belirli bir süreden sonra fps azalıyor benden söylemsi benimkisi 1050ti modeli i7 7.nesi
İl dışında okuduğum için laptop alıyorum da film dizi ağırlıklı kullanacağım nadir olarak oyun oynayacagim için ekran kartlı alıyorum ısınma ve şarj problemi olur mu nadir oynamama rağmen

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
İl dışında okuduğum için laptop alıyorum da film dizi ağırlıklı kullanacağım nadir olarak oyun oynayacagim için ekran kartlı alıyorum ısınma ve şarj problemi olur mu nadir oynamama rağmen
kanka hiç emin değilim

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Ara sıra oyun oynayacam genellikle dizi film izlerim diyorsan alabilirsin

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
hala i7 7. Nesil bilgisayarlar kaldı mı ya? Oyun oynarken zaten bu laptopla pek bir performans bekleme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,462
Üyeler
168,790
Son üye
spokoistvies
Top Bottom