leadsolider
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Rick
Merhaba bir çıkarılabilir hard diskim vardı onu tarıyordum. Arkadan da Kaspersky sanırım hızlı tarama yapıyormuş. Ve bir anda bir uyarı bildirimi aldım izinsiz giriş yapan kişiler tarafından bilgisayarınıza veya kişisel verilerinize zarar vermek için kullanılabilecek yasal yazılım diyordu. Ve ifade ettiği yazılım uzantısında driver pack yazıyordu.virüs mü format atmalı mıyım? Daha yeni attım ne yapmalıyım?
diskte virüs varsa bilgisayarıma bulaşır mı daha yeni format attım hem de iki defa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar eğer çıkarılabilirMerhaba bir çıkarılabilir hard diskim vardı onu tarıyordum. Arkadan da Kaspersky sanırım hızlı tarama yapıyormuş. Ve bir anda bir uyarı bildirimi aldım izinsiz giriş yapan kişiler tarafından bilgisayarınıza veya kişisel verilerinize zarar vermek için kullanılabilecek yasal yazılım diyordu. Ve ifade ettiği yazılım uzantısında driver pack yazıyordu.virüs mü format atmalı mıyım? Daha yeni attım ne yapmalıyım?
diskte virüs varsa bilgisayarıma bulaşır mı daha yeni format attım hem de iki defa