Neler Yeni

Kaspersky sonucu neyi ifade ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rick
Merhaba bir çıkarılabilir hard diskim vardı onu tarıyordum. Arkadan da Kaspersky sanırım hızlı tarama yapıyormuş. Ve bir anda bir uyarı bildirimi aldım izinsiz giriş yapan kişiler tarafından bilgisayarınıza veya kişisel verilerinize zarar vermek için kullanılabilecek yasal yazılım diyordu. Ve ifade ettiği yazılım uzantısında driver pack yazıyordu.virüs mü format atmalı mıyım? Daha yeni attım ne yapmalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba bir çıkarılabilir hard diskim vardı onu tarıyordum. Arkadan da Kaspersky sanırım hızlı tarama yapıyormuş. Ve bir anda bir uyarı bildirimi aldım izinsiz giriş yapan kişiler tarafından bilgisayarınıza veya kişisel verilerinize zarar vermek için kullanılabilecek yasal yazılım diyordu. Ve ifade ettiği yazılım uzantısında driver pack yazıyordu.virüs mü format atmalı mıyım? Daha yeni attım ne yapmalıyım?
Arkadaşlar eğer çıkarılabilir
diskte virüs varsa bilgisayarıma bulaşır mı daha yeni format attım hem de iki defa

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rick
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet bilgisayarınada bulaşabilir.
Ne ya
O usb yi de tarat musallat antivirüsü gibi
Hocam diski taratıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne ya

Hocam diski taratıyorum
Zaten ilk bulduğu driver yükleme programını sildim şimdi tekrardan Tara atıyorum sonrasında tüm antivirüslerle bilgisayarı taratacağım ama yanlışlıkla diskteki bir dosyayı bilgisayarıma kopyaladım virüslü olup olmadığını bilmiyorum eğer virüslü isebulaşmış mıdır

Top Bottom