Neler Yeni

Kayıp kimlik nereye başvurulur?

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Arkadaşlar kimliğimi kaybetmiştim bir abi yardımcı oldu sonra bulan ile görüştüm onlar da polise vermişler polis karakolu onlara biz kaybene kimliği vericez demişler 2.5 haftadır bana ulaşmadı biz bugün babamla gittik yine kimliği bulamadık bizim internette bulabileceğimiz bir yer var mı? mesela egm'ye kimlik kartı bilgilerimi yazıp orda olup olmadığını öğrenebileceğim bir site vs.?

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
randevu aldım zaten cuma günü ama cumartesi günü kimliğim bulunmuştu bana pazartesi gel adamla konuşursun dedi bir abi sonra adam da 2 hafta elinde tutmuş bana ulaşamayınca polise vermiş polis de demiş evine kimliği götürücez diye ama yani yapmamışlar getirmediler :(

Concorde

80+
Arkadaşlar kimliğimi kaybetmiştim bir abi yardımcı oldu sonra bulan ile görüştüm onlar da polise vermişler polis karakolu onlara biz kaybene kimliği vericez demişler 2.5 haftadır bana ulaşmadı biz bugün babamla gittik yine kimliği bulamadık bizim internette bulabileceğimiz bir yer var mı? mesela egm'ye kimlik kartı bilgilerimi yazıp orda olup olmadığını öğrenebileceğim bir site vs.?
Kaymakamlıktan yeni kimlik çıkartabilirsin ama önce postaneden kimlik ücretini ödemen gerekiyor

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaymakamlıktan yeni kimlik çıkartabilirsin ama önce postaneden kimlik ücretini ödemen gerekiyor
kimlik ücretini ödedik eğer kimlik bulunsaydı mahkeme ile o parayı geri alıcaktık

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
geçmiş olsun.

Top Bottom