JackRyan
80+ Silver
Zenginlere özel kaz tüyü lufian güzel indirimdeDehşet mont inş ilerde benimde olur
Son düzenleme:
knk inanmanyın bu kampanyaya daha geçen almayı düşündüğüm monttu lufiandan baktım hala duruyor fiyatı zaten 3800 TL
Zenginlere özel kaz tüyü lufian güzel indirimdeDehşet mont inş ilerde benimde olur
Alıntıyı görüntüle
Şimdi rahat rahat alabiliriz o zaman3419tl, 3500 olsa alınmaz
giyince anlıyorsun kalitesiniÇöp poşetine benziyor, zengin ve zevksizler için desek daha doğru olur.
Yakindan gorunce kaliteyi anlarsin reis ben birinde gordum ordan biliyom iyi duruyor baya
Işık vurunca parlıyorsa plastik çöp poşetine benziyor demektir. Yakından da baktığınızda plastik gibi parlamıyor mu?giyince anlıyorsun kalitesini
Lan olum asdjfhbsajdfhsadhjgsdfjdIşık vurunca parlıyorsa plastik çöp poşetine benziyor demektir. Yakından da baktığınızda plastik gibi parlamıyor mu?
Kaliteli ve sıcak tutuyor olabilir, ona yorum yapamam. Ama yani biri şu montla yere düşse çöp poşeti zanneder, yanından geçer giderim.
Hayır yani bunu giyecekseniz bunu bilerek giyin diye uyarıda bulunmak istedim. Hani ani bir kalp krizi falan geçirirsiniz, yada bayılırsınız falan, kimse sizin insan olduğunuzu fark etmez. Hatta birileri sizi "aa yola çöp atmışlar" diyerek tekmeleyebilir veya çöp arabaları sizi de kamyonun arkasına atabilir.Lan olum asdjfhbsajdfhsadhjgsdfjd