Kaza yaptım lütfen yardımcı olun

Hocam 30'u gözden çıkar derim. boya isteyen kısımlar da var. işçilikler çok pahalı. tekerin kaymış olması da tamir ettirilmeli yani alt takıma da baktırılmalı.

Dostlar selam öncelikle bende bir şey yok. Aracım 16 model Vw Polo. Yolda giderken anlamlandıramadığım şekilde sağ ön ve arka teker aynı anda patlayıp yarılıyor. Bunun sonucundan savrulup direğe çarpıp duruyorum. Aracın sağ arka çamurluğu fotoğraftaki gibi. Sağ ön teker yaklaşık 2cm arkaya kaydı ama araba ne sağa çekiyor ne sola sadece sağa tam kırdığımda çamurluk altındaki plastiğe sürtüyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. İlk aracım. Yol yardımdan lastik değiştirdim eve gidebileyim diye. Yardımcı olursanız sevinirim. Çok masrafım var mıdır?
Hocam söylediklerinize göre ortalama 40-50k tarzı bir masrafı var gibi geldi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sürerken ne sağa ne sola çekiyor araba anlamadım bende o lastik işini. Bi gram uyku uyumadım ustaya verdim şimdi bakalım detayları paylaşırım işe gidiyorum şimdi
Beklemedeyiz

1755249854970.webp

şurda bakarsan aslında hiç bişi yok ama 17k tuttu. yani ustaların zevkine kalmışın masraf olarak. :D

KAç model hocam nerden yaptırdın bir de 17k ne
2014 jettaa 70 binde araba usta geçirdi saolsun ama masrafı çarpan kişi ödedi. ama 17k çok fazla buraya. bartın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,059
Üyeler
184,565
Son üye
ygtcnz
Geri