Hocam söylediklerinize göre ortalama 40-50k tarzı bir masrafı var gibi geldiDostlar selam öncelikle bende bir şey yok. Aracım 16 model Vw Polo. Yolda giderken anlamlandıramadığım şekilde sağ ön ve arka teker aynı anda patlayıp yarılıyor. Bunun sonucundan savrulup direğe çarpıp duruyorum. Aracın sağ arka çamurluğu fotoğraftaki gibi. Sağ ön teker yaklaşık 2cm arkaya kaydı ama araba ne sağa çekiyor ne sola sadece sağa tam kırdığımda çamurluk altındaki plastiğe sürtüyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. İlk aracım. Yol yardımdan lastik değiştirdim eve gidebileyim diye. Yardımcı olursanız sevinirim. Çok masrafım var mıdır?
BeklemedeyizHocam sürerken ne sağa ne sola çekiyor araba anlamadım bende o lastik işini. Bi gram uyku uyumadım ustaya verdim şimdi bakalım detayları paylaşırım işe gidiyorum şimdi
KAç model hocam nerden yaptırdın bir de 17k neAlıntıyı görüntüle
şurda bakarsan aslında hiç bişi yok ama 17k tuttu. yani ustaların zevkine kalmışın masraf olarak.![]()
2014 jettaa 70 binde araba usta geçirdi saolsun ama masrafı çarpan kişi ödedi. ama 17k çok fazla buraya. bartınKAç model hocam nerden yaptırdın bir de 17k ne