Neler Yeni

Kedi tarafından ısırılmak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zechion

80+ Silver
Merhabalar, evde bir kedim var. Kendinin kuduz aşısı da var. Beni bugün dişledi, dişi derimi deldi fakat bir kanama olmadı. Bir sorun olur mu ? Isırdığı yer bilekteki damarların gözüktüğü yer (el).

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben kendimi sokak kedilerine kaptırıyorum bir şeyim olmuyor. Enfeksiyon falan 0.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
hocam bence bunu bu kadar ciddiye alıp buraya soracak kadar endişelendiyseniz ciddi takıntılarınız var

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Hekime gözükmekte fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa tokmak
Merhabalar, evde bir kedim var. Kendinin kuduz aşısı da var. Beni bugün dişledi, dişi derimi deldi fakat bir kanama olmadı. Bir sorun olur mu ? Isırdığı yer bilekteki damarların gözüktüğü yer (el).
Hiç bir şey olmaz ki

Zechion

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bence bunu bu kadar ciddiye alıp buraya soracak kadar endişelendiyseniz ciddi takıntılarınız var
Hocam bir hayvan tarafından ısırılmak hafife alınmayacak bir şey. Kanama olduğu durumda eğer ki hayvanda bir enfeksiyon vb. başka bir şey varsa, kuduz, tetanos gibi aşıları olmak gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hekime gözükmekte fayda var.
Hekimlik bir durum olduğunu pek düşünmüyorum. Hayvanın kuduz aşısı da olduğu için bir şey olacağını düşmüyorum. Fakat yine de fikirlerinizi alayım dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa tokmak
Hocam bir hayvan tarafından ısırılmak hafife alınmayacak bir şey. Kanama olduğu durumda eğer ki hayvanda bir enfeksiyon vb. başka bir şey varsa, kuduz, tetanos gibi aşıları olmak gerekir.
Ben çok ısırıldım aşısı varsa hiç bir sıkıntı olmaz

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
evde beslediğin aşılarını yaptırdığın hayvanın ısırmasından korkuyorsan neden besliyorsun? Ve neden tetanoz aşısı olasın?

Zechion

80+ Silver
evde beslediğin aşılarını yaptırdığın hayvanın ısırmasından korkuyorsan neden besliyorsun? Ve neden tetanoz aşısı olasın?
senin kedi evde demir mi kemiriyor ? tetanoz ne alaka
Tetanos aşısı tırmalaması halinde gerekirmiş. Hatam için kusura bakmayın. Evde beslediğim hayvan beni her zaman ısırmıyor. Beni yargılamanız için değil, çözüm odaklı bir sonuç verirsiniz diye bu konuyu açtım. Çözüm yerine probleme gitmeniz pek de normal bir durum değil.

Coolpanda

80+ Silver
Asi varsa cok bisey olmamasi gerek. Benim kedim beni ısırdığında lenf düğümlerim şişiyor.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Ev kedisi ve kuduz aşısı yapılmış sorun olacağını düşünmem yinede orayı güzelce soğuk su ile yıkayın ve kolonya dökün.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,490
Üyeler
161,064
Son üye
kağan123
Top Bottom