Hiç bir şey olmaz kiMerhabalar, evde bir kedim var. Kendinin kuduz aşısı da var. Beni bugün dişledi, dişi derimi deldi fakat bir kanama olmadı. Bir sorun olur mu ? Isırdığı yer bilekteki damarların gözüktüğü yer (el).
Hocam bir hayvan tarafından ısırılmak hafife alınmayacak bir şey. Kanama olduğu durumda eğer ki hayvanda bir enfeksiyon vb. başka bir şey varsa, kuduz, tetanos gibi aşıları olmak gerekir.hocam bence bunu bu kadar ciddiye alıp buraya soracak kadar endişelendiyseniz ciddi takıntılarınız var
Hekimlik bir durum olduğunu pek düşünmüyorum. Hayvanın kuduz aşısı da olduğu için bir şey olacağını düşmüyorum. Fakat yine de fikirlerinizi alayım dedim.Hekime gözükmekte fayda var.
Ben çok ısırıldım aşısı varsa hiç bir sıkıntı olmazHocam bir hayvan tarafından ısırılmak hafife alınmayacak bir şey. Kanama olduğu durumda eğer ki hayvanda bir enfeksiyon vb. başka bir şey varsa, kuduz, tetanos gibi aşıları olmak gerekir.
evde beslediğin aşılarını yaptırdığın hayvanın ısırmasından korkuyorsan neden besliyorsun? Ve neden tetanoz aşısı olasın?
Tetanos aşısı tırmalaması halinde gerekirmiş. Hatam için kusura bakmayın. Evde beslediğim hayvan beni her zaman ısırmıyor. Beni yargılamanız için değil, çözüm odaklı bir sonuç verirsiniz diye bu konuyu açtım. Çözüm yerine probleme gitmeniz pek de normal bir durum değil.senin kedi evde demir mi kemiriyor ? tetanoz ne alaka