Kilosu azalmıyor, bir tane kedim 11 aylık. Diğeri kusan kedim 2 yaşında. Şuanda küçük ve büyük karışık mama veriyoruz ikisi de rahat yesin diye.kedi kaç aylık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yetişkinse ve hala yavru maması kullanıyorsa yetişkin mamaya geçin mamayi öğüne bölün sabah öğle akşam gibi mamayıda kaba değiş yere yayın kap istiyorsanızda internetten yavaş yeme kapları var onlardan alabilirsiniz ama sürekli kusuyorsa kilosu azalıyorsa veteriner görmesi şart
Kilosu azalmıyor, bir tane kedim 11 aylık. Diğeri kusan kedim 2 yaşında. Şuanda küçük ve büyük karışık mama veriyoruz ikisi de rahat yesin diye.
Ve kusması sürekli değil maksimum haftada 1 falan. Bazen 1-2 ay hiç kusmuyor.
Veteriner de ya çok yiyordur diyor yada çiğnemeden yutuyordur diyor.Veteriner ne diyor?
Veteriner de ya çok yiyordur diyor yada çiğnemeden yutuyordur diyor.
Birde bugün kustuğunda farketmemişim mutfağa bir gittim küçük olan kedi kusmuktaki mamadan 1-2 tane yemiş şekilde buldum. bir şey olur mu? Mama kabında mama var gitmiş kusmuktakini yemiş. Allahtan hepsini yemeden gittim temizledim.az kusması güzel acil durumluk bir sebep yok o zaman mamayı günde 3 öğüne bölebilirsin sabah öğle akşam 2 yaşındakine günde 60-80 gram kuru mama verebilirsin 11 aylığıda 50-70 gram kuru mama verebilirsin mamanın bı kısmınıda yere yay bence istese bile hızlı yiyemesin o da kusmasını engeller
Normal şekilde kakalıyor. Ne macun diyeyim nede aşırı katı. Bildiğiniz kaka şeklinde.Kakası nasıl peki? Macun kıvamında mı yoksa katı mı?
Çok nadiren görüyorum bazen hafif sarımsı oluyor kakası ama yine normal düz kaka şeklinde. Biraz fazla kokuyor o şekilde yaptığında.Kakası nasıl peki? Macun kıvamında mı yoksa katı mı?
Birde bugün kustuğunda farketmemişim mutfağa bir gittim küçük olan kedi kusmuktaki mamadan 1-2 tane yemiş şekilde buldum. bir şey olur mu? Mama kabında mama var gitmiş kusmuktakini yemiş. Allahtan hepsini yemeden gittim temizledim.
Normal şekilde kakalıyor. Ne macun diyeyim nede aşırı katı. Bildiğiniz kaka şeklinde.
Teşekkürler.
Teşekkürler.