Neler Yeni

Kedimin Poposunda kaka kalıyor 😂

Abdullah1

80+ Bronze
Arkadaşlar bunla ilgili konu açılırmi bilmiyorum ama kedim 8 aylık ve bu 1 aydır devam ediyor tuvaletten çıkıyor poposundaki kakayi temizlemesi lazım tuvaletten çıktıktan sonra ama son 1 aydır poposunu tuvalettenCikcsrken temizlemiyor 4 5 saat sonra temizlerse temizliyor ne yapmam lazim niye böyle yapıyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir de kediler temiz hayvan, kendilerini temizlerler dedik :D

Abdullah1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkan d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Furkan d
Arkadaşlar bunla ilgili konu açılırmi bilmiyorum ama kedim 8 aylık ve bu 1 aydır devam ediyor tuvaletten çıkıyor poposundaki kakayi temizlemesi lazım tuvaletten çıktıktan sonra ama son 1 aydır poposunu tuvalettenCikcsrken temizlemiyor 4 5 saat sonra temizlerse temizliyor ne yapmam lazim niye böyle yapıyor
bez tak

smsísmαíl

80+ Silver
c5b409d86ddb30d3c3313cbd6cfe52e8.jpg

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Drqnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Kayra Tunçel
İlk başta ıslak mendil ile temizle veya evcil hayvanlar için özel ıslak mendiller var onlarla temizle bugün yarın yapmaya devam ederse bir kaç gün daha sil genelde sonra kendi temizliyor bu olmazsa kakayı siz onu rahatsız ederek poposundan temizleyin veya patisine faln sürün rahatsız olsun yani o zaman kendi temizler.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Ya banane senin kedinin poposundan diyeceğim yeridir. Bir şeyler açarken açmak için açmayın ya. Hocam bura teknoloji platformu mahalle veterineri değil. Gerçekten şu forumda ne kadar saçma konular oluyor bazen.

Avolay

80+ Gold
Bu forumda ne konular gördüm ama bu harbiden ne alaka a🤬 demelik.
Hayvanın hijyeniyle alakalı sorun , kedi besleyenler cevap verebilir? Zaten konu dışı ve ETİK değerlere uyan bir konu. Gereksiz linç atmayın

Top Bottom