aynı internette aynı modemi kullandım arka odalarda çekmiyordu ama ayarını yapamamış olabilirim portunu ayarlayınca 33 mgbt i veriyordu yakın mesafedenArkadaslar keenetic extra dsl alacam ama hangi siteden alam önerisi olan var mı?
Vdsl türknet 35
Farklı öneri modem olabilir
bende niye çekmiyor ? benimki bozuk muBen bir aya yakındır tr fiberle kullanıyorum. Gayet memnunum evin her yerinde ya full ya da nadiren fulün bir altı çekiyor. Hiç ayar yapmadım daha
Çok ısınan bir model olduğunu söyleyenler oluyordu ama öyle mi bilmiyorumArkadaslar keenetic extra dsl alacam ama hangi siteden alam önerisi olan var mı?
Vdsl türknet 35
Farklı öneri modem olabilir
bilmiyorum hocam eve bağlıdır büyük ihtimal. 3 artı bir, duvarlar ince sayılır.bende niye çekmiyor ? benimki bozuk mu
hocam 24 mbps download 6 mbps upload paket evin en öteki ucunda bile tam performans verdi.bende niye çekmiyor ? benimki bozuk mu
bende niye çekmiyor ? benimki bozuk mu
bizim eve 3+1 ama duvarlar kalın diyorlar sorun ondan zaten büyük ihtimallebilmiyorum hocam eve bağlıdır büyük ihtimal. 3 artı bir, duvarlar ince sayılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 24 mbps download 6 mbps upload paket evin en öteki ucunda bile tam performans verdi.
bence müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. sorun olabilir
Alıntıyı görüntüle
Hangi siteden alıyım link atar mısınAlınır. Kullanıyoruz, hiç sıkıntı çıkmadı. Asus,tp link,tenda falan boş en iyisi keenetic.
Hangi siteden aldın link atar mısınBen bir aya yakındır tr fiberle kullanıyorum. Gayet memnunum evin her yerinde ya full ya da nadiren fulün bir altı çekiyor. Hiç ayar yapmadım daha
Akakaçe den en uygun fiyata bakabilirsin dostum.Hangi siteden alıyım link atar mısın
Hangi siteden aldın link atar mısın
Akakaçe den en uygun fiyata bakabilirsin dostum.
Keenetic Modem Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Modem fiyatları 1.304,19 TL'den başlayan fırsatlarla Akakçe'de! 10 farklı Keenetic Modem seçeneğini gör, indirimleri yakala!www.akakce.com