Neler Yeni

Keenetic Omni DSL hakkında

emrequex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emre blabla
Arkadaşlar bu modemi önerdi bir arkadaş sizce nasıl alınır mı?

Tek isteğim ben oyun oynarken arkadan birisi internete girerse ping olmaması. 6 Yıllık modemimde olmuyordu yeni modem aldım olmaya başladı şimdi başka alıcam.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Arkadaşlar bu modemi önerdi bir arkadaş sizce nasıl alınır mı?

Tek isteğim ben oyun oynarken arkadan birisi internete girerse ping olmaması. 6 Yıllık modemimde olmuyordu yeni modem aldım olmaya başladı şimdi başka alıcam.
Modemle alakalı olduğuna emin misiniz ?
6 Yıllık modem ile olmayan yeni modem ile olmaz.
Dediğiniz modem alınır fakat şuan kullandığınız modem nedir ?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

emrequex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emre blabla
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Vc220-G3u Yeni pc aldım bide yeni modem aldım bu sorunç çıktı pc ye format attım pc de sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ee?
Konu hakkında bilgilendirir diye etiketledim kardeşim. Saçma sapan tepkiler vereceğine adamın yazmasını bekle.
Vallahi bıktırdı şu tip üyeler. Agresif agresif tavırlar, saçma sapan tepkiler... Yardımcı olmaya çalışıyoruz, karşılaştığımız tavra bak.

emrequex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emre blabla
Konu hakkında bilgilendirir diye etiketledim kardeşim. Saçma sapan tepkiler vereceğine adamın yazmasını bekle.
Vallahi bıktırdı şu tip üyeler. Agresif agresif tavırlar, saçma sapan tepkiler... Yardımcı olmaya çalışıyoruz, karşılaştığımız tavra bak.
Kardeşim dümdüz alp kullanıyor yazmışsın, alp kullanıyor yardımcı olur falan yazsaydın

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Kardeşim dümdüz alp kullanıyor yazmışsın, alp kullanıyor yardımcı olur falan yazsaydın
Uzatmaya ne gerek var? Etiketledim, görünce yazar. Kimsede bu kullanıyor, konu hakkında sana yardımcı olur vs. diye uzun uzun yazmıyor. Etiketleyip bırakıyor. Forumda internet işleri ile ilgilenen kişi @alpolojix / Leroxy . Etiketleyip geçiyoruz yani. Bir açıklama yapmaya gerek yok ki.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
+1
Uzatmaya ne gerek var? Etiketledim, görünce yazar. Kimsede bu kullanıyor, konu hakkında sana yardımcı olur vs. diye uzun uzun yazmıyor. Etiketleyip bırakıyor. Forumda internet işleri ile ilgilenen kişi @alpolojix / Leroxy . Etiketleyip geçiyoruz yani. Bir açıklama yapmaya gerek yok ki.
<3

İnternetin ADSL Mi VDSL Mi?
Ve şu an kullandığın modem nedir?

emrequex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emre blabla
Tamam kankam çok tepki verdiysem kusura bakmada etiketleyip kullanıyor yazdıgın için ee dedim

+1

<3

İnternetin ADSL Mi VDSL Mi?
Ve şu an kullandığın modem nedir?
ADSL Modem : VC220G3u

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Tamam kankam çok tepki verdiysem kusura bakmada etiketleyip kullanıyor yazdıgın için ee dedim

Eyvallah, sıkıntı yok. Bir çok yeni üye böyle tavırlar sergiliyor. Bıktırdı artık. Bu tipler yüzünden forumu bırakmıştım.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Şu anda kullandığın modem de gayet iyi. Hatta kablosuz olarak Omni DSL'den daha iyi diyebilirim. Hatta zamanında Keenetic Omni DSL'e bakmadan önce bunu almayı düşünüyordum.
Bu bahsettiğin ping kablolu iken mi oluyor?

emrequex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emre blabla
Eyvallah, sıkıntı yok. Bir çok yeni üye böyle tavırlar sergiliyor. Bıktırdı artık. Bu tipler yüzünden forumu bırakmıştım.
Reis daha yeni ping yüzünden çok fena tilt oldum kusura bakma

Şu anda kullandığın modem de gayet iyi. Hatta kablosuz olarak Omni DSL'den daha iyi diyebilirim. Hatta zamanında Keenetic Omni DSL'e bakmadan önce bunu almayı düşünüyordum.
Bu bahsettiğin ping kablolu iken mi oluyor?
Evet Kablolu ve eski modemim de bu olmuyordu. Aynı pcyi amcamın modemde denedim hiç ping çıkmıyor birisi arkadan tiktok falan izleyince.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Evet Kablolu ve eski modemim de bu olmuyordu. Aynı pcyi amcamın modemde denedim hiç ping çıkmıyor birisi arkadan tiktok falan izleyince.
Yani bu modemi söküp yerine Amcanızın modemini mi taktınız?

Top Bottom