Neler Yeni

Keenetic Omni DSL modem almalımıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Turan
Tam adıyla

Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB 4xFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh WiFi Modem Router​

satın almayı düşünüyorum forumda çok övüldügünü gördüm birde konu açıp konuşmak istedim ne diyorsunuz almalımıyım veya bu fiyata daha iyi bulunabilirmi ?

Arcturus

80+ Bronze
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldım arkadaşlar merak edenler için ping degerlerimde ki degişikligi 1 2 gün sonra açıklıyabilirim .
nasıl beğendin mi bende almak istiyorumda gözle görünür bir fark oldu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl beğendin mi bende almak istiyorumda gözle görünür bir fark oldu mu?
Kanka simdi şöyle wifi kisminda sikintilar yasadim eski modemim daha kapsamli cekiyodu fakat bilgisayarda yani ethernet kablosuyla kablolu baglantida gozle gorulur fark yasadim

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Gökhan
Kanka simdi şöyle wifi kisminda sikintilar yasadim eski modemim daha kapsamli cekiyodu fakat bilgisayarda yani ethernet kablosuyla kablolu baglantida gozle gorulur fark yasadim
ne kadar bir hız farkı oldu kablolu bağlantıda ayrıca hat değerlerini önceki sonraki şeklinde karşılaştırmalı olarak atar mısın

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Alabilirsiniz. Kullanıyorum mükemmel 🤌

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Çevrenize göre wifi ayarları ve konumlandırma çok önemli.

Sık sık aynı yorumları görüyorum. Antenleri dik olarak kullanmayı ihmal etmeyin.

weta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit Kalkan
Ben satın aldım 1 hafta oldu, Kullanımı çok rahat arayüzü basit istediğiniz gibi interneti kısıtlamanıza yada kısıt kaldırmanıza imkan sağlıyor. Çekim gücü olarak 80 metre kare evde çekmeme sorunu yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,468
Üyeler
168,790
Son üye
spokoistvies
Top Bottom