Neler Yeni

Keko kiracılardan nasıl kurtuluruz

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Merhabalar, amcam bize bela olsun diye bir keko getirmiş eve kiraya verip, tam şimdi bize değil ona bela olan adamla kavga ettiler ve polis geldi her zaman ki gibi.. Bu kekolardan nasıl kurtulabiliriz ? amcamı kurutsunlar sonra attırmayı düşünüyorum zaten uyuşturucu bağımlısı gibiler, çatıdada amcamdan izinsiz kuş besliyorlar satıyorlar malzemede çalmışlar.

Captain Pricee

80+ Bronze
Olaya bak çok garip

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yaptığınız kira sözleşmesine bağlı
Eğer maddelerde öyle bir şey yazıyorsa ve adamda bunu okuduğuna dair imza attıysa şuan bile çıkmasını isteyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer maddelerde öyle bir şey yazıyorsa ve adamda bunu okuduğuna dair imza attıysa şuan bile çıkmasını isteyebilirsiniz.
Eğer çıkmıyorlar ise kira sözleşmesindeki maddeleri gösterip mahkemeye veya polise başvurabilirsiniz.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam biz bilmiyoruz ruhsuz amcam getirmiş bunları bize düşman olduğundan şimdide yalvarıyor

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Hocam biz bilmiyoruz ruhsuz amcam getirmiş bunları bize düşman olduğundan şimdide yalvarıyor
baban konuşsun amcanla hem kendi getirmiş hem gitsinler diye yalvarıyor mu? kuzu kuzu getirdiyse paşa paşa götürecek amcan kendi pisliğini temizlesin

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
baban konuşsun amcanla hem kendi getirmiş hem gitsinler diye yalvarıyor mu? kuzu kuzu getirdiyse paşa paşa götürecek amcan kendi pisliğini temizlesin
Babama dikleniyor, hain bu :D hatta annem mutfaktayken camdan duymuş babama küfür ederken, böyle kardeşi imkanım olsa cehenneme kendi ellerimle iterim.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler

Atyxah

80+ Silver
Biz de ev almıştık yatırım için ona da bi adam gelmişti ali adında o durdu durdu sonra petekleri çalmış hiçbirşry demeden vitmiş yerine bir arkadaşı gelmiş o gelen arkadaşı da ben kira vermiyorum diyor evde oturuyor adam kira vermeden basbaya zorla evde oturuyor babam mahkemeye gitti ona bir şey yapanayız diyorlar ondan sonra adam allahtan sonradan kira vermeye başladı şuan düzenli kira veriyor

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Biz de ev almıştık yatırım için ona da bi adam gelmişti ali adında o durdu durdu sonra petekleri çalmış hiçbirşry demeden vitmiş yerine bir arkadaşı gelmiş o gelen arkadaşı da ben kira vermiyorum diyor evde oturuyor adam kira vermeden basbaya zorla evde oturuyor babam mahkemeye gitti ona bir şey yapanayız diyorlar ondan sonra adam allahtan sonradan kira vermeye başladı şuan düzenli kira veriyor
Amcamın adı da Ali o.O2

Atyxah

80+ Silver

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhabalar, amcam bize bela olsun diye bir keko getirmiş eve kiraya verip, tam şimdi bize değil ona bela olan adamla kavga ettiler ve polis geldi her zaman ki gibi.. Bu kekolardan nasıl kurtulabiliriz ? amcamı kurutsunlar sonra attırmayı düşünüyorum zaten uyuşturucu bağımlısı gibiler, çatıdada amcamdan izinsiz kuş besliyorlar satıyorlar malzemede çalmışlar.
Sokaktan 2 tane keko bul bunların üstüne sal zıt kutuplar birbirini yok eder ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,683
Üyeler
161,732
Son üye
senmisinbenialan
Top Bottom