Neler Yeni

Kemal Kılıçdaroğlu:"Bu iş ikinci tura kalmaz, yüzde 60'la seçileceğim."

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Kendini karanlık mahzenlere kitledin de 10 yıldır halktan kimseyle konuşmadın herhalde bu tahminde bulunurken
sen ülkeden bihaber yaşıyorsun sanırım yıllardır gidecek dediler e hani? her seçimde aldı bu seçimde almaya devam edecek muharrem ince zaten oyları bölecek hdp seçmeni bile kurtarcağını sanmıyorum siz internete bakarsanız zaten her seçim akp gider sanarsınız :rolleyes:

MyZero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
.
sen ülkeden bihaber yaşıyorsun sanırım yıllardır gidecek dediler e hani? her seçimde aldı bu seçimde almaya devam edecek muharrem ince zaten oyları bölecek hdp seçmeni bile kurtarcağını sanmıyorum siz internete bakarsanız zaten her seçim akp gider sanarsınız :rolleyes:
De da ayıramayan adamla siyaset tartışmam. Önce kendi dilini öğren.

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Kendini karanlık mahzenlere kitledin de 10 yıldır halktan kimseyle konuşmadın herhalde bu tahminde bulunurken
Bunları yazarken ne düşünüyorsun cidden anlam vermiyorum zaten kılıçlarığlu kazanırsa ülke refaha ericek kesin.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Bunları yazarken ne düşünüyorsun cidden anlam vermiyorum zaten kılıçlarığlu kazanırsa ülke refaha ericek kesin.
hiçbir şey yapamaz kk bi tek iş yapacak deva vardı oda onlara katıldı zaten

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
hiçbir şey yapamaz kk bi tek iş yapacak deva vardı oda onlara katıldı zaten
Adam 9 sene ülke başında birçok doğru ve yanlış şeyler yapmış olabilir ama bu onun kötü bi başkan olduğunu göstermez herkes kötü şeyleri saymasını iyi biliyor fakat iyi ki yapmış dediği şeyleri kimse saymıyor bile kk başa geçerse ülke tepe takla olucak zaten sadece seçim gününü bekliyorum ben.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Adam 9 sene ülke başında birçok doğru ve yanlış şeyler yapmış olabilir ama bu onun kötü bi başkan olduğunu göstermez herkes kötü şeyleri saymasını iyi biliyor fakat iyi ki yapmış dediği şeyleri kimse saymıyor bile kk başa geçerse ülke tepe takla olucak zaten sadece seçim gününü bekliyorum ben.
benim solcular dan bi beklentim yok zaten

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Benim de yok hocam zaten şuana kadar başa gelseydi gelirdi elbet herkes kimin ne olduğunu ayırabiliyo az çok zaten.
keşke deva veya gelecek partisi yönetse ülkeyi iyi işler yaparlar bence yoksa solculuk ve kemalizm bunların bize faydası olmaz bence

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Rte iyi yönettiğini mi düşünüyorsunuz?
keşke deva veya gelecek partisi yönetse ülkeyi iyi işler yaparlar bence yoksa solculuk ve kemalizm bunların bize faydası olmaz bence
Solculuk ve Kemalizm ne alaka? Ya iyi yönetirlerse ve sadece chp yönetmiyecek ortak yönetim olacak yani altılı masa yönetecek diye biliyorum.
yüzde 30'u geçemez bence
Yandaş anketler öyle demiyor. 🙄

Top Bottom