Kendi Geliştirdiğim Oyunlar

Eline sağlık. İyi ya da kötü oyun sonuçta.
Eleştri noktasına gelirsek.
Hepsi eski ateri oyunları gibi olmuş. Grafik ve komut olarak daha da geliştirmen lazım bu sayede oyunlar daha fazla kitleye hitap eder ve oynanabilirlik seviyesi artar

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Benim tarafımdan geliştirilen tüm oyunları oynayabileceğiniz bir itch.io hesabımı yayımlıyorum. Oyunlarımı eleştirirseniz, çok sevinirim.

Hesap: https://sunflowernosekai.itch.io/
İngilizce değilde neden Çince yaptığını anlayamadım. masaonobouken adındaki oyun sanırım buglu o kadar eşya topladım polis bir şey yapmadı.

Dostum reklam yasak diye biliyorum.
Tek seferlik olacak, başka olmayacak.

Hepsi eski ateri oyunları gibi olmuş. Grafik ve komut olarak daha da geliştirmen lazım bu sayede oyunlar daha fazla kitleye hitap eder ve oynanabilirlik seviyesi artar
Grafiker bulabilsem keşke. O zaman beni kimse tutamaz.
adam reklam için yapmıyorki ne eksiğim var diye soruyor (yani mantıken ban yer mi bilmem)
Yersem canları sağ olsun.

Konuyu raporladım, cevabı adminler versin.

Hocam sizde oyun yapımına başlayın ne kadar zor olacağını göreceksiniz :D

İngilizce değilde neden Çince yaptığını anlayamadım. masaonobouken adındaki oyun sanırım buglu o kadar eşya topladım polis bir şey yapmadı.
Oyunda polis yok, eşyalar kendinin.

O oyunun hedefi Japonyaydı.

Boşver dostum. Adam gidip şu referabs linkinden kayıt olun demiyor. Türk oyun geliştiricisi. Bırak tanıtsın sorun yok.
Vov. Cidden var mı bu tip şeyler hala?

ellerine sağlık çok güzel olmuşlar

Geri