Yardım Kendi kendine chrome açılıyor?

PeynirEkmek

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
63
Laptop açılır açılmaz chromeyi açıp saçma reklamlara atıyor bende bunun üzerine choremenin kendi virüs tarama uygulamasını çalıştırdım virüsü bulamadı yazık, sonra bende avast pre aldım 150 TL'ye ee noldu bu seferde 150 TL'ye aldığım uygulama çöp çıktı ben ne yapacam yardım edin formata atamıyorum 20 gb ailevi foto var ee flash da yok :D

Laptop açılır açılmaz chromeyi açıp saçma reklamlara atıyor bende bunun üzerine choremenin kendi virüs tarama uygulamasını çalıştırdım virüsü bulamadı yazık, sonra bende avast pre aldım 150 TL'ye ee noldu bu seferde 150 TL'ye aldığım uygulama çöp çıktı ben ne yapacam yardım edin formata atamıyorum 20 gb ailevi foto var ee flash da yok :D
32gb flash al sonra format at

150 lira pre avast pre alana kadar flash bellek alsaydınya hocam

avast ücretsiz premium var ama abence gereksiz hemde çok iyi değil malwarebytes öneririm tarayın tam tarama ile

150TL verip Avast alacağına iki tane USB bellek alsaydın daha az masraf etmiş olurdun.

Geri