Kendi kendine kapanıyor

Bilal Efe

80+
Reaksiyon skoru
3
Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor. Yani açıklayayım bir kaç gün öncesine kadar gayet iyiydi ama elektrikler gitti ve ondan sonra yük bindirince birden kapanıp açılmaya başladı ve bu tekrarlandı ekran kartı arıza yapmıştım dedim Furmark testi açtım herhangi bir şey olmadı cpu z açtım yine bir şey olmadı windows bellek tanılamadan ramler arızalıdır diye test yaptım herhangi bir sonuç yok son iki seçenek kalıyo psu yada hdd yani ben anlam veremedim lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Sistem özellikleri: b450 gaming plus max / ryzen 5 5500 / rx 570 8gb sapphire / hyperx savage ddr4 8 + 8 2133 mhz / corsair vs550 / hdd 1 toshiba 500gb hdd 2 western digital 500gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde arkadaşımla dc den konuşuyorduk yayın açtım ve yük bindiren bir oyun oynuyodum öyle yapınca 5 6 dkk sonra dediğim olay belki windowsla alakalıdır diye güncellemeleri yaptım öyle deneyeyim dedim herhangi bir kapanma olmamıştı sonra discordu açtım ve yine kapandı bunu da belirteyim

dostum aynısı ben de de oldu tekrar format at onu dene o olmazsa psu dan olabailir muhtemelen

hocam format attım şimdi fullscreen funmarka girdim w+d attım yine aynısı oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerebileceğin psu var mıdır

Geri