Neler Yeni

Kendimi çok kötü hissediyorum yardım edebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet
Merhabalar daha 16 yaşındayım ama kendimi ölümü bekleyen yaşlı emekli bir moruk gibi hissediyorum. Hiçbir zaman aha bu sağlam dostum dediğim bir dostum olmadı olmadı liseye gidiyorum ve okul hayatım berbat gidiyor derslerde sadece uyuyorum okuldaki arkadaş ortamım berbat hiç istemeyeceğim tipler sigaraya başladım yüzüme gülüp arkamdan konuşan bir sürü insan var Ankara'da yaşıyorum ve şehir değistirmek istiyorum memleketim Antalya oraya gitmek istiyom ama ailem buna sıcak bakmıyor ailemle bile samimi değilim tamamen yalnız kendi kendini sabote eden ve ne yapcagni bilmeyen tepe taklak yaşayan bir gencim gelecek hakkında gram umudum yok aşk hayatı desen 0 hiç sevgilim olmadı gerçekten bı yokluk içerisindeyim depresyonda olduğumu düşünmüyorum çünkü kendi kendimi mutlu edebiliyorum ama birden mutsuzda oluyorum kendimi cezalandırılmış gibi hissediyorum lütfen artık biri beni ciddiye alsın yardımcı olacak abilerim kardeşlerim yazsın hepinize teşekkür ediyorum...

onurwiped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Onur
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya, Bilgisayar
Instagram
@9unicornn @onurwires
Steam
onurwiped
Discord
9onur#1305
kral seninle yaşıtız benimde böyle dönemlerim oldu ve en sonda her şeyi sallayıp akışına bıraktım gerisi umrumda olmadı normal bir şekilde hayatına devam et veyahut sosyalleş olmadı ailen ile konuşup bir uzman ile görüş

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Merhabalar daha 16 yaşındayım ama kendimi ölümü bekleyen yaşlı emekli bir moruk gibi hissediyorum. Hiçbir zaman aha bu sağlam dostum dediğim bir dostum olmadı olmadı liseye gidiyorum ve okul hayatım berbat gidiyor derslerde sadece uyuyorum okuldaki arkadaş ortamım berbat hiç istemeyeceğim tipler sigaraya başladım yüzüme gülüp arkamdan konuşan bir sürü insan var Ankara'da yaşıyorum ve şehir değistirmek istiyorum memleketim Antalya oraya gitmek istiyom ama ailem buna sıcak bakmıyor ailemle bile samimi değilim tamamen yalnız kendi kendini sabote eden ve ne yapcagni bilmeyen tepe taklak yaşayan bir gencim gelecek hakkında gram umudum yok aşk hayatı desen 0 hiç sevgilim olmadı gerçekten bı yokluk içerisindeyim depresyonda olduğumu düşünmüyorum çünkü kendi kendimi mutlu edebiliyorum ama birden mutsuzda oluyorum kendimi cezalandırılmış gibi hissediyorum lütfen artık biri beni ciddiye alsın yardımcı olacak abilerim kardeşlerim yazsın hepinize teşekkür ediyorum...
Eğer öyle hissediyorsan iyi haber intihar etmezsin.

Lise veya ortaokul zamanında ki hiç bir arkadaşımla konuşmuyorum ve bu gayet normal bir şey herkes kendine göre hayatına şekillendiriyor yani bunu çok fazla kafana takma

Okul hayatına düzeltmeye çalış yoksa böyle devam etmen seni daha da kötü etkilenmeni sebep olur.

O "arkadaşlardan" uzak dur ve sigarayı bırak inan bana kendini daha iyi hissedeceksin.

İnsanlar hep öyledir yanındayken iyi konuşur arkandan etmedikleri kaf kalmaz bunu çok fazla düşünme selam verirlerse konuşursun onun haricinde pek konuşmaya çalışma çünkü sen ne kadar konuşmaya uzattığın zaman iğneleyici sözler kullanmaktan çekinmyeceklerdir.

Ailen hakkında bir sey diyemem çünkü neden samimi olduğunuzu bilmiyorum bu yüzden eğer ortada çok büyük bir sorun yoksa ailenle samimiyetine arttırmaya çalış

Yalnızlık güzeldir yalnızlığı kötü gözle bakma
Bu Yalnızlık avantajını, kendine kitap okuma alışkanlığı kazandırarak kullanabilirsin.
İnan bana okudukça yeni düşüncelerle karşılaşacaksın ve kendi düşüncelerine yazdıkça bir şey ürettiğin için mutlu olmaya baslayabilirsin.

16 yaşındasın aşk hayatının olması bile saçma olur senin yasitlarindaki kisiler ask yasamiyor ki ve çoğunun sözde aşkları bir yere varmadan ayrılmalarıyla sonuclanacaktir zaten aşk dediğin şey o kadar da önemli bir sey değildir.

melidoas6

80+ Silver
Bu dediğin çoğu şeyi yaşıtların yaşıyor bizde yaşadık zamanında sana kurtuluşu veremem ama ufak bir tavsiye verebilirim. Sevgilin olması yada olmaması bir başarı değil yada hayatını kökten etkileyen bir şey değil. Sigarayı kesinlikle bırakmanı tavsiye ederim. Önce kafandaki düşünceleri temizle kitap okumaya başla. Derslerine çalış kendine bir hedef koy bu hayatı yaşanılabilir kıl önce bir adım at bu yolda yalnız geldik yalnız olacağız kimseye bel bağlama arkadaşlık kurmak zordur benim en iyi dostum kitaplarım sende böyle yapabilirsin. Bu batağa batan sen olduğun gibi kurtuluşu da sensin denemeyip her seferinde bırakırsan sen kaybedersin...

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
spora başla kurslara git
herkes gider bu hayatta bir tek ailen kalır yanında aranı iyi tut ailenle
en en en önemlisi hayatı ciddi yaşama akışına bırak

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
karanlıksevenadam
S-O-S-Y-A-L-L-E-Ş
Okulunuzda basketbol veya futbol sahası varsa kendini ona ver, arkadaşlık illaha edinebilirsin ama adım atmıyorsun.
Anksiyete var gibi seziyorum sende,

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
26 yaşındayım geriye dönüp bakıyorum keşke eski okul hayatıma geri dönsem diyorum benden sana abi tavsiyesi spora başla kendine aktivite bul bende evden işe işten eve acayip darlandim sıkıldım bazen kafam atıyor diyorum la bırak çalışmayı gez dolaş ama sabah oluyor yine iş 😅 kendine vakit ayır bende spora gitmeyi düşünüyorum bakalım ben sosyal biriyim dostluk arkadaşlık bağım kuvvetlidir ama öyle çok arkadaşım da yok zaten insan kaç kişiyi sever ki hayatında gerçekten kaç sevdiği değer verdiği olur kendine arkadaş edin ama sıkı dostluk olsun bu arada istediğin zaman benimle de görüşebilirsin gerek telefon ile gerekse online yalnız hissetme kendini değerli olduğunu bil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,398
Üyeler
161,042
Son üye
trkbyzc
Top Bottom