Kendimi nasıl geliştirebilirim?

adiltgrl

80+
Reaksiyon skoru
30
Beyler ben hayatımda 10 yaşından beri şuan 20 yaşındayım sürekli pc oynuyorum bir şeyi anlatırken zorlaniyorum anlatamıyorum tipsiz olduğumu düşünüyorum kendime güvenim yok konuşma iletişimle ilgili neler yapabilirim nasıl kendimi geliştiririm söylermisiniz. Arkadaş ortamım yok arkadaşlar desen işi düşünce yazanlar falan var nasıl ben konusmamı düzgünleştirebilirim yardım edermisiniz diksiyon kursuna gittim fayda etmedi

Beyler ben hayatımda 10 yaşından beri şuan 20 yaşındayım sürekli PC oynuyorum bir şeyi anlatırken zorlaniyorum anlatamıyorum tipsiz olduğumu düşünüyorum kendime güvenim yok konuşma iletişimle ilgili neler yapabilirim nasıl kendimi geliştiririm söylermisiniz. Arkadaş ortamım yok arkadaşlar desen işi düşünce yazanlar falan var nasıl ben konusmamı düzgünleştirebilirim yardım edermisiniz diksiyon kursuna gittim fayda etmedi
En kolay özgüven arttırmak için ilk önce fitness'e yazıl vücüdun gelişmese bile çok motive oluyorsun ordan arkadaş edinirsin. Çok fazla bilgisayar oynamamaya çalış dışarı çık dolaş.

ben bu durumları yaşadım kimseyi afedersiniz ama s*kine takma takarsan daha da kötü olur senle dalgamı geçiyorlar başka yere git başka dostlar edin ve biriyle konuşurken rahat ol yani ben böyle çözdüm.

vücut yapabilirsin.ilk başlarda zor gelebilir,ama ortalarda zevk almaya başlarsın.

Aga git bi dövüş sporuna.
İnsanın duruşundan özgüvenine her şeyini değiştiriyor.

Geri