Neler Yeni

Kendinize söylediğiniz yalanlar?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şu saatte uyuyacağım. ( O saatte elimde telefon boş boş Instagram postlarına bakıyorum )
Mesaj otomatik birleştirildi:

New Holland isimli üyenin sırf konu dışı diye istediği her konuyu açabileceğinin yanlış bir davranış olduğunu anlamasını bekliyorum.
Biraz doğru biraz yanlış. Troll bir üye değil neticede. Troll konular açmıyor. Bu nedenle bence bir zararı yok.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
New Holland isimli üyenin sırf konu dışı diye istediği her konuyu açabileceğinin yanlış bir davranış olduğunu anlamasını bekliyorum.
İstediği konuyu açabilir konu dışı olduğu için fakat 10 dk da bir saçma konular açıyor.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Şu saatte uyuyacağım. ( O saatte elimde telefon boş boş Instagram postlarına bakıyorum )
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz doğru biraz yanlış. Troll bir üye değil neticede. Troll konular açmıyor. Bu nedenle bence bir zararı yok.
Pek konularına bakmadım ama forum üyelerinin görüşlerine göre böyle ikidebir açtığı konular rahatsız ediyormuş. Birde buna sevinenler var.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Pek konularına bakmadım ama forum üyelerinin görüşlerine göre böyle ikidebir açtığı konular rahatsız ediyormuş. Birde buna sevinenler var.
İşte doğru dediğim kısmı bu. 10 dakikada bir konu açılmasını bende yanlış buluyorum. Yine de rahatsız etmiyor ha troll konular açmaya başlar o zaman konuşurum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İşte doğru dediğim kısmı bu. 10 dakikada bir konu açılmasını bende yanlış buluyorum. Yine de rahatsız etmiyor ha troll konular açmaya başlar o zaman konuşurum.
ads.png

Ya sinirim bozuldu bune LAAAN

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,398
İsim
Mert Metshi
KENDİMEE YALAN SÖYLEDİİMMM YANLIZIMM BUNU BEN İSTEDİM PARAMPARÇA BÜTÜN AYNALAAARRRR İÇİMDE KAN REVAN BİRİSİİİ VARRRRR

Maeve Wiley

80+ Bronze
Mükemmel bir hayatım var.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aslında kuralları ihlal etmediği sürece her konuyu açabilir. Yanlış bir eylem değil. Sadece kısa sürede bir açmaması lazım.

Top Bottom