Neler Yeni

Kendinizi acımasızca - objektif ve gerçekçi şekilde tanımlar mısınız ?

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Egosu ve özgüveni hiç olmayan, utangaç, hiç bir şeye hırsı olmayan ve hiç bir şeyden zevk almayan, konuşmayı beceremeyen, hiç bir şeyde yeteneği olmayan, iyi niyetli, merhametli, doğrucu biriyim ve hiç memnun değilim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Kısaca birkaç cümle yada maddeden oluşan ama ciddi anlamda acımasızca ve gerçekçi bir şekilde eksiklikleriniz kusurlarınızla beraber sıradan kişiliğiniz tanımlar mısınız ?
Ben başlıyorum : *düzenlendi...

NOT: BU yazdıklarımın çok küçük bir kısmını dışarı yansıtıyorum ve kendimin sadece en kötü hallerini yazdım. Ben sadece bu yazdıklarımdan ibaret değilim.

Tek zevk aldığı şey müzik yapmak - şarkı dinlemek - bisiklet sürmek - DA forumda takılmak ve geceleri dışarı çıkmak olan , ailesi ve 2-3 kişi dışında pek seveni olmayan , aşk , iddia bayisinde ve ders konusunda sürekli kaybeden , mutsuzluğu ve kaygısını gidermek için kıyafet almak dışında pek bir şey yapmayan , ortaokuldan beri anksiyete bozukluğu olan ve atak anında acınası hale gelen , hayali psikolog olmak olan , egosu tavan , mükemmeliyetçi ve detaylara takılan , soğuk kahveye bayılan , "keko" dedikleri gruplandırmada yer alan , konuşması pek istanbul türkçesi kadar net ve temiz olmayan , bulunduğu mekanda sürekli en iyi olmaya çalışan ve bazı konularda ondan iyisini görünce kendine kızan ve orayı terk eden , insanların sadece dış görünüşü nedeniyle tilt olan veya soğuyan , ağzına gelen her şeyi düşünmeden söyleyen , kıyafetleri yüzünden migrostan kovulan veya güvenlik izlemesiyle karşılaşan , sürekli herşeyi düşünen, duygu durumu sürekli değişen , aşırı rekabetçi ve şu sıralar tek derdi daha fazla para kazanmak olan bir insan evladıyım.
her şey ayrı yazılmadığı zaman söyleyen biriyim.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kısaca birkaç cümle yada maddeden oluşan ama ciddi anlamda acımasızca ve gerçekçi bir şekilde eksiklikleriniz kusurlarınızla beraber sıradan kişiliğiniz tanımlar mısınız?

Sabırsızım, öfkelendiğimde kolay sakinleşmem (eğer damarıma basılan bir şeyse) ve çok kolay kin tutarım, bazen insanların bazı özellikleri hakkında fazla alaycı konuşurum. Bu özelliğimden en çok çeken kesimler "mEtAl dİnLiYoRuM" diye gezip rock'tan öteye gidemeyen grupları dinleyenler (isteyen istediğini dinler bununla sorunum yok kesinlikle), feminaziler, "koyunlar", şeriatı savunanlar, obeziteyi ve şişman vücutları spora gitmeye ve hayatını düzene sokmaya üşendiği için normalleştirmeye çalışan patates çuvalları gibi daha pek çok kitle.

Kitleleri sayarken bile huyum tuttu. :D

Fazla küfür etme sorunum var, nedense her şeye en azından bir argo kelime sokuşluyorum. Bazen de bu huyum geçici olarak yok oluyor, ufaktan bu özelliğimi baskılamam lazım. İstemeden de olsa milletin küfür ettiğimde güleceklermiş gibi bir algı da oluştu bende, bunları düzelteceğim.

Ama belirli kitlelerle dalga geçme huyum asla düzelmeyecek sanırım. :D

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,596
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Keyfine aşırı düşkün olan. Canı istemediği zaman konu ne olursa olsun uzaklaşmanın bir yolunu bulan. Para konusun da kendine ve sevdiklerine harcayan ama gereksiz bir durum varsa çok cimri olan. Sinirlendiğin de kalp kırma makinasına dönüşen. Aşk hayatın da kaybetmeyi alışkanlık edinmiş. İnsanlara çok cool görünen ama ve böyle görünmek için çaba harcayan. Parayı ve harcamayı seven. Stresten kurtulduğu ve zevk aldığı en büyük şey bilgisayar oyunları olan. Ailesi ve bir grup insanın sevdiği normal biri. Sevdiği için herşeyi yapabilir ama bir şey hissetmediği biri için asla elini taşın altına koymaz. Herşeyden anlar gibi görünür aslında ufaktanda anlar, ama hiçbir şey de uzman değildir. Bir şeyi istediğin de illa olacak o, olması için de her yol mübah kafasındadır. Aklıma gelenler eminim daha bir çok şey vardır.
Bu konunun bir de olumlusunu açın...

2mApoo

80+ Silver
up!
...

Dušan Tadić

80+ Silver
Egoist
Karar vermekte zorlanan ama bir karar verince uygulayan biriyim
Spor yapmayı severim
Oyun oynamayı severim
Almancam berbattır
Ara sıra ırkçı olabilirim

AxelXXX

80+
Kısaca birkaç cümle yada maddeden oluşan ama ciddi anlamda acımasızca ve gerçekçi bir şekilde eksiklikleriniz kusurlarınızla beraber sıradan kişiliğiniz tanımlar mısınız ?
Ben başlıyorum : *düzenlendi...

NOT: BU yazdıklarımın çok küçük bir kısmını dışarı yansıtıyorum ve kendimin sadece en kötü hallerini yazdım. Ben sadece bu yazdıklarımdan ibaret değilim.

Tek zevk aldığı şey müzik yapmak - şarkı dinlemek - bisiklet sürmek - DA forumda takılmak ve geceleri dışarı çıkmak olan , ailesi ve 2-3 kişi dışında pek seveni olmayan , aşk , iddia bayisinde ve ders konusunda sürekli kaybeden , mutsuzluğu ve kaygısını gidermek için kıyafet almak dışında pek bir şey yapmayan , ortaokuldan beri anksiyete bozukluğu olan ve atak anında acınası hale gelen , hayali psikolog olmak olan , egosu tavan , mükemmeliyetçi ve detaylara takılan , soğuk kahveye bayılan , "keko" dedikleri gruplandırmada yer alan , konuşması pek istanbul türkçesi kadar net ve temiz olmayan , bulunduğu mekanda sürekli en iyi olmaya çalışan ve bazı konularda ondan iyisini görünce kendine kızan ve orayı terk eden , insanların sadece dış görünüşü nedeniyle tilt olan veya soğuyan , ağzına gelen her şeyi düşünmeden söyleyen , kıyafetleri yüzünden migrostan kovulan veya güvenlik izlemesiyle karşılaşan , sürekli herşeyi düşünen, duygu durumu sürekli değişen , aşırı rekabetçi ve şu sıralar tek derdi daha fazla para kazanmak olan bir insan evladıyım.
Bir çok Hayali Olan Fakat Üşengeç olduğu için yapmayan. Oldukça Egolu biriyim (Kendim öyle düşünüyorum). Paramı harcamak istemeyen fakat harcayınca durduramayan biriyim. Felsefe, tarih, bilim, siyaset seven. Çoğu İnsanın olduğu gibi Modern Sistemin kölesi olup zamanımı bilgisayara, sosyal medya gibi şeylere ayıran biriyim. Bunları ne kadar değiştirmek istesem de hep erteleyen biriyim. Kendimi diğer insanlardan daha üstün tutan biriyim. Benim gibi felsefe, siyaset, din tartışmayı seven kişilerle iyi anlaşırım. Egoistlik ve Kendimi Üstün görme kısmını sevsem de diğerlerini değiştirmek istiyorum. #Elbetbirgün değiştireceğim bu sevmediğim kısımlarımı.

Ve @OUHasan 'dan Daha Mükemmel Biriyim.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Besim Tibuk

80+ Gold
Akılsızım kafam ne akademik anlamda ne de normal yaşamda çalışıyor oyunlarda beceriksizim müzikle alakam yok sosyal değilim
Kalabalıkta konuşamam utangaç ve acizim benim bu dünyada ki amacım ne bilmiyorum hiç iyi yönün yok mu derseniz sanırım yok.
Şu an gidip saçma sapan hareketlerde bulunmak yerine burada bunun için dert yanıyorsan bahsine girerim ki akıllı, güzel kalpli birisin.❤️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,750
Üyeler
162,549
Son üye
sigmacanavari1
Top Bottom