Kısaca birkaç cümle yada maddeden oluşan ama ciddi anlamda acımasızca ve gerçekçi bir şekilde eksiklikleriniz kusurlarınızla beraber sıradan kişiliğiniz tanımlar mısınız ?
Ben başlıyorum : *düzenlendi...
NOT: BU yazdıklarımın çok küçük bir kısmını dışarı yansıtıyorum ve kendimin sadece en kötü hallerini yazdım. Ben sadece bu yazdıklarımdan ibaret değilim.
Tek zevk aldığı şey müzik yapmak - şarkı dinlemek - bisiklet sürmek - DA forumda takılmak ve geceleri dışarı çıkmak olan , ailesi ve 2-3 kişi dışında pek seveni olmayan , aşk , iddia bayisinde ve ders konusunda sürekli kaybeden , mutsuzluğu ve kaygısını gidermek için kıyafet almak dışında pek bir şey yapmayan , ortaokuldan beri anksiyete bozukluğu olan ve atak anında acınası hale gelen , hayali psikolog olmak olan , egosu tavan , mükemmeliyetçi ve detaylara takılan , soğuk kahveye bayılan , "keko" dedikleri gruplandırmada yer alan , konuşması pek istanbul türkçesi kadar net ve temiz olmayan , bulunduğu mekanda sürekli en iyi olmaya çalışan ve bazı konularda ondan iyisini görünce kendine kızan ve orayı terk eden , insanların sadece dış görünüşü nedeniyle tilt olan veya soğuyan , ağzına gelen her şeyi düşünmeden söyleyen , kıyafetleri yüzünden migrostan kovulan veya güvenlik izlemesiyle karşılaşan , sürekli herşeyi düşünen, duygu durumu sürekli değişen , aşırı rekabetçi ve şu sıralar tek derdi daha fazla para kazanmak olan bir insan evladıyım.