Neler Yeni

Yardım Kernel Power PSU tamiri yardım??

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , SolidWorks , C#,Cs6
Selamünaleyküm. Arkadaşlar sistemimde hiçbir sıkıntı yokken 2 gün önce CS2'ye giridiğim anda bilgisayar siyah ekran oldu ses vardı bilgisayar calışıyordu. Yeniden başlattım ekran kartı driveri silinmiş ekran kartım RX6600 biraz araştırdım sorun muhtemelen PSU'dan kaynaklı. Olay görüntüleyicide Kernel Power olarak hata kodu gözüküyor driveri 2 3 kere daha kurup oyunlara girmeyi denedim her yüke bindiğinde siyah ekran aldım. Gündelik kullanımda sistem çalışıyor ama PSU komple bozulup sisteme zarar verecek diye korkuyorum. Şu an PSU alacak bir bütçem yok gibi elimden iş gelir elektronikten anlarım acaba bu PSU tamir edilir mi ya da bozukmu bu PSU bilen duyan varsa yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

Lehtron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zafer ŞANLIOĞLU
Merhaba hocam aynı sorun bende var.Bozuk psu ile ilk başlarda masaüstünü görebiliyordum ama driver siliniyordu.sonrasında zaten hep siyah ekrandaydım.aynı power ile 3 tane sağlam 6800xt denedim ama görüntü yoktu ve anakartta ez debug vga ışığı yanıyordu.Arkadaşımdan power rica ettim ve sisteme takıp güç verdim.Sonuç olarak görüntü geldi, ez debug vga ışığı söndü ve kurduğun driver silinmedi her şey normale döndü.Psu sorunlu onarım yada değişim yapmalısın

GirayHan

80+ Platinum
Selamünaleyküm. Arkadaşlar sistemimde hiçbir sıkıntı yokken 2 gün önce CS2'ye giridiğim anda bilgisayar siyah ekran oldu ses vardı bilgisayar calışıyordu. Yeniden başlattım ekran kartı driveri silinmiş ekran kartım RX6600 biraz araştırdım sorun muhtemelen PSU'dan kaynaklı. Olay görüntüleyicide Kernel Power olarak hata kodu gözüküyor driveri 2 3 kere daha kurup oyunlara girmeyi denedim her yüke bindiğinde siyah ekran aldım. Gündelik kullanımda sistem çalışıyor ama PSU komple bozulup sisteme zarar verecek diye korkuyorum. Şu an PSU alacak bir bütçem yok gibi elimden iş gelir elektronikten anlarım acaba bu PSU tamir edilir mi ya da bozukmu bu PSU bilen duyan varsa yardımlarınızı bekliyorum saygılar.
kernel power hatası bozuk sistem dosyalarından da kaynaklanabilir. illa psu olacak diye bir kaide yok.

cmd yönetici olarak çalıştırıp bu komutu yaz

sfc /scannow

Windows did not find any integrity violations

yazarsa sorun yoktur farklı bir yazı yazarsa

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth

komutunu çalıştır.

Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca OCCT programını kur ve psu'ya stress testi yap yukarda ki işlemlerden sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,083
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom