Neler Yeni

keydrop güvenilir mi??

Newkon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emr
beyler keydrop güvenilir mi? steam falan hesabımı girsem skin geliyormu?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
He geliyor hatta DOGoron Lore geliyor. Bağla.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Bu tarz siteler bana hep para tuzağı gibi geliyor. Bilgisi olan bir arkadaş yorum yapar ise daha mantıklı olur.

ULUTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
YenilmezTÜRK
Ellerinde olmayan skini varmış gibi gösterirler, para yatırmanız için her türlü düzenbazlığı yaparlar. Yatırdığınız parayı kaybederseniz sorun olmaz ama 5-10 dolar kazanırsanız bir bahane bulup hesabınızı kalıcı olarak yasaklarlar. Yasakladıklarını da söylemezler böylece para yatırmanızı sağlarlar. Bu keydrop dolandırıcılarına kesinlikle ödeme yapmayın.

Olurda yüksek ücretli bir silah kazanırsanız, alacağınız yanıt: "Çekim kullanım dışı. Yönetici ile görüşün"
Dolandırıcı keydrop2.png

cgty_tsc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
çağatay taşcı
beyler keydrop güvenilir mi? steam falan hesabımı girsem skin geliyormu?
hocam ben denedim 5 dolardan 20 dolar yaptım skini güvenli bi şekilde steama aktardığımı düşündüm 1 hafta sonra hesabım yani bugün hesabım çalınmı steam guard olmasına rağmen almaya çalışıyorum böyle işe giriceksen daha güvenilir siteler öneririm

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
hocam ben denedim 5 dolardan 20 dolar yaptım skini güvenli bi şekilde steama aktardığımı düşündüm 1 hafta sonra hesabım yani bugün hesabım çalınmı steam guard olmasına rağmen almaya çalışıyorum böyle işe giriceksen daha güvenilir siteler öneririm
Daha güvenilir neler var hocam

b1a2eqwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerem
bende girdim usp katladım sonra çekmek istediimde 10 dakika skin gelmedi geince kabul ete bastım ama skin geledi takas bozuldu skinde hesaba geri dönmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

destek desen kimse bakmıyor bile

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
ben datdropta oynamıştım ilk 2 yatırışımda baya yüksek yüksek verdi sonra 3 kez daha yatırdım puf oldu hepsi totalde nötrledi. tekrar yatırsam yine kaybettirir büyük ihtimal havuz mantığı oluyor bu sitelerde 100 kişi kaybediyorsa 10 kişi kazanıyor illa oynayacağım dersen normal kasa açmak yerine kasa savaşı gir en azından kazanırsan daha yüksek veriyor

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
arkadaş dün 1000 dolarlık awp kazandı 3 bıçak olarak çekti bende arada deniyorum şansımı sorun yaşamadım

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Geçen gün 20 liradan 500 liraya katladım skinimi çektim steam hesabımda duruyor şuan
1681064105311.png

Ellerinde olmayan skini varmış gibi gösterirler, para yatırmanız için her türlü düzenbazlığı yaparlar. Yatırdığınız parayı kaybederseniz sorun olmaz ama 5-10 dolar kazanırsanız bir bahane bulup hesabınızı kalıcı olarak yasaklarlar. Yasakladıklarını da söylemezler böylece para yatırmanızı sağlarlar. Bu keydrop dolandırıcılarına kesinlikle ödeme yapmayın.

Olurda yüksek ücretli bir silah kazanırsanız, alacağınız yanıt: "Çekim kullanım dışı. Yönetici ile görüşün"
Alıntıyı görüntüle
Valla ben iyi kazandım. Size öyle denk gelmiş galiba

b1a2eqwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerem
bende girdim usp katladım sonra çekmek istediimde 10 dakika skin gelmedi geince kabul ete bastım ama skin geledi takas bozuldu skinde hesaba geri dönmedi

destek desen kimse bakmıyor bile
geldi beyler kb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,051
Son üye
EmreBLR