evet güvenilirdir. istersen sana bonus veren linkte verebilirimbeyler keydrop güvenilir mi? steam falan hesabımı girsem skin geliyormu?
hocam ben denedim 5 dolardan 20 dolar yaptım skini güvenli bi şekilde steama aktardığımı düşündüm 1 hafta sonra hesabım yani bugün hesabım çalınmı steam guard olmasına rağmen almaya çalışıyorum böyle işe giriceksen daha güvenilir siteler öneririmbeyler keydrop güvenilir mi? steam falan hesabımı girsem skin geliyormu?
Daha güvenilir neler var hocamhocam ben denedim 5 dolardan 20 dolar yaptım skini güvenli bi şekilde steama aktardığımı düşündüm 1 hafta sonra hesabım yani bugün hesabım çalınmı steam guard olmasına rağmen almaya çalışıyorum böyle işe giriceksen daha güvenilir siteler öneririm
Valla ben iyi kazandım. Size öyle denk gelmiş galibaEllerinde olmayan skini varmış gibi gösterirler, para yatırmanız için her türlü düzenbazlığı yaparlar. Yatırdığınız parayı kaybederseniz sorun olmaz ama 5-10 dolar kazanırsanız bir bahane bulup hesabınızı kalıcı olarak yasaklarlar. Yasakladıklarını da söylemezler böylece para yatırmanızı sağlarlar. Bu keydrop dolandırıcılarına kesinlikle ödeme yapmayın.
Olurda yüksek ücretli bir silah kazanırsanız, alacağınız yanıt: "Çekim kullanım dışı. Yönetici ile görüşün"
Alıntıyı görüntüle
geldi beyler kbbende girdim usp katladım sonra çekmek istediimde 10 dakika skin gelmedi geince kabul ete bastım ama skin geledi takas bozuldu skinde hesaba geri dönmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
destek desen kimse bakmıyor bile