Kick de yayınlara yüksek bitrate veremiyorum

uomerlutfi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,206
Arkadaslar oyun oynarken arka planda yayın aksın güzel anları kaydederiz matıgında kıck de yayınverıyorum ama ınternetım ıyı olmasına rağmen 3k bıtrate verdıgımde bıle yayına droplar gırıyor bıtrate sabıt kalmıyor.
ınternet hızım fotograftakı sekılde
1750094555558.webp

Arkadaslar oyun oynarken arka planda yayın aksın güzel anları kaydederiz matıgında kıck de yayınverıyorum ama ınternetım ıyı olmasına rağmen 3k bıtrate verdıgımde bıle yayına droplar gırıyor bıtrate sabıt kalmıyor.
Alıntıyı görüntüle
hangi uygulamayı kulanıyorsun

Alıntıyı görüntüle
Kaç mbps anlaşmanız var? 100 e 50 olmamalı normalde.

Harbiden bu neymiş ilk kez görüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Upload downloadı geçecek reis az daha zorlasa
Bir de hat değerlerini atma şansınız var mı? Hattınıza göre belki çok daha yüksek hızları alıyorsunuzdur merak ettim. Konudan bağımsız ama atmak zorunda değilsiniz.

Harbiden bu neymiş ilk kez görüyorum

Upload downloadı geçecek reis az daha zorlasa
Bence daha yüksek alıyordur :D Hat değerlerine bakmak lazım.

1750096550626.webp

hat degerlerıne ulasamadım ya ılk onu atıcaktım zaten . modem arayuz lanet bir sey fiber modem arayuzu sacma huawei markaymıs

Bir de hat değerlerini atma şansınız var mı? Hattınıza göre belki çok daha yüksek hızları alıyorsunuzdur merak ettim. Konudan bağımsız ama atmak zorunda değilsiniz.

bıtrate sabıt gıtmıyor kıck e anlamadıgım sekılde. mesela bır anda 2bıne dusuyor sonra 6 bıne cıkıyor 4 bıne dusuyor 4800 olur falan

Son düzenleme:

youtube da 10k bıtrate verıyorum yıne drop gırmıyor kıck de olana bak saka gıbı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,883
Üyeler
187,116
Son üye
hmshir
Geri