Kick Yayın Hakkında Bir Kaç Şey

wLK41

80+
Reaksiyon skoru
0
Beyler 2 farklı konu açtım bunun için oda vergi: bazıları bağkur hesabı kurman gerek falan diyordu bir yayıncıya sordum bağkura gerek yok sadece %15 kesinti var dedi o konu hakkında gerçekten bilgi sahibi olan söylesin lütfen.

İkinci sorum: Yayında oynanılcak oyun önerisi var mı.

Üçüncü sorum: bireysel ibana gelse bara sıkıntı çıkar mı

Beyler 2 farklı konu açtım bunun için oda vergi: bazıları bağkur hesabı kurman gerek falan diyordu bir yayıncıya sordum bağkura gerek yok sadece %15 kesinti var dedi o konu hakkında gerçekten bilgi sahibi olan söylesin lütfen.
100 binin altında kazanırsan sıkıntı yok diye biliyorum üstü için ise halihazırda bir iş sahibi olman halinde sadece vergi dairesine gidip gelir beyanında bulunarak gelir vergisi ödersin.
İkinci sorum: Yayında oynanılcak oyun önerisi var mı.
korku oyunu olarak outlast arkadaşlarınla beraber oyna. minecraft tarzı yapı yapma - hayatta kalma olarak arkadaşlarınla 7 days to die akar. orta çap savaş oyunu olarak mount and blade bannerlord oyna kardom - seri hareketler akrobatik şovlar için spider-man (korsan yükle tr desteği olmadığı için) - aksiyon savaş olarak da battlefield 1 oyna - strateji zeka geliştirme için stardew walley işini çözecektir - simülasyon için cities skylines 1 ve euro truck yine akar - zeka geliştirme strateji dostluk yeni kelamlar öğrenmek iyi arkadaş edinmek anneye babaya saygı ve hürmet görmek içinse league of legends oyna son olarak da cs2 önerimdir oyun konusunda. ama hikayeli olsun aksın diyorsan da tlou veya max payne derim.
Üçüncü sorum: bireysel ibana gelse bara sıkıntı çıkar mı
gelir beyanı yapıp vergi ödedikten sonra paranın geleceği ibanı vergi dairesine bildir ardından ödeme al sıkıntı olmaz öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,710
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri