Neler Yeni

Kickboks Mu Yoksa Fitness Mı?

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Agalar hangisi sizce arada kaldım biraz Kickboks Mu Yoksa Fitness Mı?

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Fitness hakkında merak ettiklerine etiketleyebilirsin

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Fitness'a giderdim ben.

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Hocam şimdi fitness a temel başlayan için öneriler verebilitmisin yaş 17 kilo 60
Aynı yastayiz dostum,
Başlangıç için ortalama 1 aylık full body antrenman uygulayabilirsin. İnternette çoğu var zaten genellikle aynı oluyorlar 2 gün gidip 1 gün gitmeyebilir veya 3 gidip 1 gitmeyebilirsin orası sana kalmış. Kardio yapmana öyle aşırı gerek yok ( tabi eğer vücudun yağlı ise yapman yararına olur). İnternette kilo aldıran shake tarifleri oluyor 3 yumurta 150gr yulaf 2 muz fıstık ezmesi ve süt gibi tarifler biraz kilo alırsın. Ama eğer boks yapmayı da düşünüyor isen antrenmanlarına patlayıcı güç egzersizleri ekleyebilirsin orası sana kalmış ( kickboks antrenman konusunda çok bir bilgim yok ama genellikle patlayıcı güç ve yumruk egzersizleri yapıyorlar, ve bu süreçte asla bilek çalışmayı ihmal etme)

Omnissiah

80+ Bronze
kickboks muay thai bunlar genelde kondisyon ve vücut ağırlığı ile çalışılan kardiyonun önemli olduğu, zorlayıcı vuruş sporlarıdır, kickboks yaparak elde edebileceğin vücut bu olacaktır.
Kickboxer Bare Muscular Body Stands Middle Stockfoto 1368755864 |  Shutterstock

ama ben kas yapmak istiyorum diyorsan fitnese başlayabilirsin.

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
fitnessta kas kütleni arttırdıktan sonra kickboxa gitmeyi düşünebilirsin.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Aynı yastayiz dostum,
Başlangıç için ortalama 1 aylık full body antrenman uygulayabilirsin. İnternette çoğu var zaten genellikle aynı oluyorlar 2 gün gidip 1 gün gitmeyebilir veya 3 gidip 1 gitmeyebilirsin orası sana kalmış. Kardio yapmana öyle aşırı gerek yok ( tabi eğer vücudun yağlı ise yapman yararına olur). İnternette kilo aldıran shake tarifleri oluyor 3 yumurta 150gr yulaf 2 muz fıstık ezmesi ve süt gibi tarifler biraz kilo alırsın. Ama eğer boks yapmayı da düşünüyor isen antrenmanlarına patlayıcı güç egzersizleri ekleyebilirsin orası sana kalmış ( kickboks antrenman konusunda çok bir bilgim yok ama genellikle patlayıcı güç ve yumruk egzersizleri yapıyorlar, ve bu süreçte asla bilek çalışmayı ihmal etme)
Aklında kalan herhangi bir sorun olursa sorabilirsin, insanlar genellikle yaşımdan dolayı tercübesiz zannediyor veya klasik 3-4 ay salona giden biriymişim gibi düşünüyor fakat doğrular her zaman sabittir

Top Bottom