Neler Yeni

Kimlik yeniletmem gerek mı?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bugün enparayi giriş yaparken görüntulu aradım. Kadın bana kimligimde imza olup olmadığını sordu. Bende yok dedim. İşlem yapamıyoruz dedi. Ben şimdi atıyorum isbankasi şubesine gitsem hesap acamaz miyim? Birde eğer kimligi değiştirmek zorundaysam kimlige ne kadar ödeyeceğim ve yeni fotoğraf cekinmeli miyim?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Pek legal değil ama CD kalemi ile üstünü çizip yapanları görmüştüm, ne kadar etik ne kadar legal bilemem ama bu şekilde videolu olarak kandırıyorlardı. Ama evet eğer açmak isterseniz kimliğinizde imza olması lazım.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen hafta yeniledim. Güncel yenileme ücreti 130 TL. Son 6 ayda çekilmiş 1 adet biyometrik fotoğraf gerekiyor. Başvurudan 1 gün sonra kargoya verildi 3. gün teslim aldım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bugün enparayi giriş yaparken görüntulu aradım. Kadın bana kimligimde imza olup olmadığını sordu. Bende yok dedim. İşlem yapamıyoruz dedi. Ben şimdi atıyorum isbankasi şubesine gitsem hesap acamaz miyim? Birde eğer kimligi değiştirmek zorundaysam kimlige ne kadar ödeyeceğim ve yeni fotoğraf cekinmeli miyim?
Hala eski mavi kimlik varsa tabi yeniletmen gerekir. Bankada olmaz başka bir şeyde yine karşına çıkar.

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Direk bankaya gidersen açarsın. Uzaktan olmuyor. Bankada ıslak imzanı atacaksın zaten. Ama yenilemen daha iyi olur artık çoğu yerde daha çok işe yarıyor.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hala eski mavi kimlik varsa tabi yeniletmen gerekir. Bankada olmaz başka bir şeyde yine karşına çıkar.
Yok hocam mavi kimlik kartı kullanan var mı hala? 7'ye 8'ye giderken çıkarmıştır kimligi. Küçük olduğundan imza atamamistim. Bankada gerek yoksa ehliyet alana kadar bekleyebilir. Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,238
Üyeler
169,550
Son üye
teoxxy
Top Bottom