Kimya Adası mı Görkem Şahin mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,562
Kimya Adası mı Görkem Şahin mi? Neden? Kamplarına uygun kitaplarını almayı planlıyorum.

Bizim Hocalar.

Sadece bu ikisi arasında kaldım niye derseniz popüler olduğu için.

Kimya Adası mı Görkem Şahin mi? Neden? Kamplarına uygun kitaplarını almayı planlıyorum.
görkem şahin %100 boş adam hiçbişey katmaz , kimya adası da bana çizgi film gibi geliyor bir b*k anladığım yok anlayanlar var ama deneyin, ben biryerden izliyorum ama bu sırrı paylaşmam ,malum zaman zor zaman rakip elemek lazım

Ya hocam ben böyle program üstünden gitmek istiyorum. Bu iki kanalın programları var.
Önerdiğim kanal da kamp şeklinde program yapıyor. Ayrıca programını kendin oluşturmalısın kimse sana özel yapmıyor bu programı

birde şunu ekleyim 2022 kimya ayt kitabını almıştım benim hocam görkem şahinin , kitapta sorularla değil soru hataları ile boğuşuyorsun resmen...

Ben organik kimyada ikisine de baktım görkem şahini daha çok beğenmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kitap demişsin de kitap hakkında bilgim yok videodan bahsettim

Bence Görkem Şahin daha iyi. Örneğin Organik oynatma listesini izledim ve çok iyi anladım. Ama iki kanalında birkaç videosunu izleyip hangisinin sana daha uygun olduğunu kendin seçmelisin.

Bence Görkem Şahin daha iyi. Örneğin Organik oynatma listesini izledim ve çok iyi anladım. Ama iki kanalında birkaç videosunu izleyip hangisinin sana daha uygun olduğunu kendin seçmelisin.
Ya şöyle benim hocam tahtadan anlattığı için pek sevmiyorum. Sizce kimya adası nasıl?

Ya şöyle benim hocam tahtadan anlattığı için pek sevmiyorum. Sizce kimya adası nasıl?
Kimya adasının sadece birkac videosunu izlediğim için çok bir şey diyemem ama izlenebilir, güzel anlatıyor. Dediğim gibi, kitap almadan önce iki kanaldan da birkac video izleyin hangisi size uygun anlatıyorsa oradan devam edin.

Geri