Doğan Alp
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 26
- İsim
- Doğan Alp
Arkadaşlar merhabalar çocukluktan beri hayalim olan Tıp fakultesi veya Diş hekimliği okuma isteğimi gerçekleştiremeyeceğmi düşünüyorum gereken puanları biliyorsunuz. ne kadar çalışsam da kafama girmiyor sayısal anlamda özellikle matematik konusunda çok yetersizim. Fen konusunda temel bilgim var yks ye kadar derslerime çalışıyorum elimden gelenin fazlasıyla. mezunum. Size sormak istediğim bir soru var Tıp fakültesi okuyan okumaya devam eden, kimya, biyoloji bölümü okuyup TUS girmiş abilerim ablalarım varsa kısacası bilgisi olan varsa birkaç sorum var bunları sormak istiyorum. Bir tıp alanında uzmanlaşmak istiyorum. Fakat bu yakın dönemde mümkün değil gibi matematikten dolayı sağlık meslek lisesi mezunuyum. Kimya veya Biyoloji okuyup tusa girip Tıbbi Biyokimya uzmanı veya mikrobiyoloji uzmanı alanında uzmanlık okumayı düşünüyorum sizce ne kadar mantıklı KPSS varmı ve işin sonunda eğer olurda gerçekleşirse biyokimya uzmanı olursam diplomamda tıp fakültesi bitiren bitine göre ne gibi farklar olur bu konuda bilgi edinmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Kimya Biyoloji bölümleride zor olabilir fakat Fen derslerine ilgim var seviyorum yapabileceğime inanıyorum
Son düzenleme: