Kingdom Come Deliverance Benzeri Oyun Önerisi

sqxyl

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhabalar yaklaşık 40 saat oynadıktan sonra kcd bitti fakat tadı damağımda kaldı aynı konuya sahip olmasada benzer olan bir şovalye olarak lordun savaşlarına veya bir lord olarak kralın savaşlarına destek olduğumuz oyunlar varsa önerecilirsiniz birinci veya üçüncü şahıs olmasıda önemli teşekkürler

Sayılır mı bilmem ama bannerlordu modlayarak falan oynayabilirsin.

o tarz oyun yok gibi malesef oyunun sonu çok ilginç bir yerde bitmişti :kekw: kafana yatarsa medieval dynasty var

o tarz oyun yok gibi malesef oyunun sonu çok ilginç bir yerde bitmişti :kekw: kafana yatarsa medieval dynasty var
ikinci oyunda biryere bağlarlar diye umuyorum mediaval dynasty denemeyi düşünüyorum güzel gibi duruyor ama aradığım oyun değil gördüğüm kadarıyla fight sistemi yok

ikinci oyunda biryere bağlarlar diye umuyorum mediaval dynasty denemeyi düşünüyorum güzel gibi duruyor ama aradığım oyun değil gördüğüm kadarıyla fight sistemi yok
zaten 2. oyun hikayenin devamı olacak umarım combata biraz iyileştirme gelir ilk oyunda kanser etmişti beni :kekw:

zaten 2. oyun hikayenin devamı olacak umarım combata biraz iyileştirme gelir ilk oyunda kanser etmişti beni :kekw:
sonlara doğru 5 kişi birden üstüme atlayınca combat kolaylaştırma modu eklemek zorunda kalmıştım yoksa silecektim kanser oyunu 2. oyunda düzenleme var sanırım gameplay trailerında çok iyi görünüyordu bakalım birkaç ay sonra geliyor

sonlara doğru 5 kişi birden üstüme atlayınca combat kolaylaştırma modu eklemek zorunda kalmıştım yoksa silecektim kanser oyunu 2. oyunda düzenleme var sanırım gameplay trailerında çok iyi görünüyordu bakalım birkaç ay sonra geliyor
mapde geziyorsun bak tuzak bir bakion 3 kişi birde köpek hücüm ediyor direk pert :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,088
Üyeler
184,567
Son üye
ÖmerBurhan58
Geri