Neler Yeni

KingSpec M.2 NVMe ssd alınır mı ?

Vvmümin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay Turfan
Merhaba arkadaşlar. Aliexpress üzerinden KingSpec marka bir ssd alacağım. SSD linki . 485.6 tl den 354 tl'ye düşüyor. Şu an TR piyasasında bu fiyata 256 gb NVMe ssd yok ve bu ssd'nin yazma ve okuma hızı yüksek. Bu ssd alınır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül abi sen ne diyosun ?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Fiyat fena değil ancak önemli verilerinizi tuttuğunuz ürünleri kaliteli markalardan tercih etmenizi öneririm. Ayrıca garanti durumu m2lerde ciddi önemli bir kriter kararınızı ona göre verin. Örn. ben garanti için ek 100 - 150 tl veririm ürün alırken.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Merhaba arkadaşlar. Aliexpress üzerinden KingSpec marka bir ssd alacağım. SSD linki . 485.6 TL den 354 TL'ye düşüyor. Şu an TR piyasasında bu fiyata 256 gb NVMe ssd yok ve bu ssd'nin yazma ve okuma hızı yüksek. Bu ssd alınır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül abi sen ne diyosun ?
Ben direkt alırdım. Model için değil marka için konuşayım piyasamizdaki ben kaliteliyim diyen bir çok markadan çok daha kaliteli bir markadır.

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
Ben yerinde olsa. Sahibinden yada letgo gibi yerlerden hiç kullanılmadan laptoplardan söktülen m2 ssd alırdım. Kapasite azlığı nedeniyle bu şekilde çokça satışa çıkan ssd oluyor. Kendim de zamanında 250 TL ye 256 gb sn730 almıştım. Çokta memnunum

Vvmümin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay Turfan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat fena değil ancak önemli verilerinizi tuttuğunuz ürünleri kaliteli markalardan tercih etmenizi öneririm. Ayrıca garanti durumu m2lerde ciddi önemli bir kriter kararınızı ona göre verin. Örn. ben garanti için ek 100 - 150 TL veririm ürün alırken.
Önemli verilerimi WD marka hdd de tutuyorum.
Ben direkt alırdım. Model için değil marka için konuşayım piyasamizdaki ben kaliteliyim diyen bir çok markadan çok daha kaliteli bir markadır.
Aldım abi inşallah sıkıntısız kullanırım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
SM2263XT var ve DRAM yok iyi diyemeceyeğim

Ukhai

80+ Bronze
İyi bir SSD değil fakat fiyata bakılırsa bu fiyata da TR'de pek bir şey yok.

Vvmümin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay Turfan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. Bu ssd yi 6 aydan fazladır kullanıyorum ve iyki almışım taş gibi ssd.

Top Bottom