Mehmetefe038
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 233
alınır mı? gaming gecesinde alcam
Fps falan için değil ya sistem hızlanması içinrender yapmıyorsan pek bir faydası yok FPS 0.1 bile fark etmez ama alıcam diyorsan bence alınır
Alakasız bir yorum. Söz konusu ürün NVMe SSD değil, M.2 portundan bağalana SATA SSD.render yapmıyorsan pek bir faydası yok FPS 0.1 bile fark etmez ama alıcam diyorsan bence alınır
fps ne alaka anlamadım ama neyserender yapmıyorsan pek bir faydası yok FPS 0.1 bile fark etmez ama alıcam diyorsan bence alınır
Aynen o ürün alcam ince hesapta şuanda 200 TL 12 sen sorma düşerse alacağımKingston A400 mü alacaksınız, şu ürün yani:
https://www.akakce.com/SSD/en-ucuz-...400m8-240g-m-2-sata-3-0-fiyati,446681839.html
Alakasız bir yorum. Söz konusu ürün NVMe SSD değil, M.2 portundan bağalana SATA SSD.
bende m2 ssd yi o amaçla almıştım GTA 5 gta san andreas gibi açılyor o konuda rahat edersinFps falan için değil ya sistem hızlanması için
SATA'dan bağlanan ile aynı özelliklere sahip, bunu tercih etmenizin özel bir nedeni var mı?Aynen o ürün alcam ince hesapta şuanda 200 TL 12 sen sorma düşerse alacağım
Anakartım da m2 var ssd ye gerek yok dedim bunu almak dha mantıklıbende m2 SSD yi o amaçla almıştım GTA 5 gta san andreas gibi açılyor o konuda rahat edersin
Kasada yer kaplamasın anakartımdada m2 var takayım dedimSATA'dan bağlanan ile aynı özelliklere sahip, bunu tercih etmenizin özel bir nedeni var mı?