Sata olan var ne kadar problem çıkarır hazır sistem içinde var windows kurmadan değiştireyim mi bir de hazır sistem içinde değiştirme hakkım var mı?Sağlığı hızlı düşüyor o kadar. 5 yıl garantisi var zaten kullanırsın 5 yıl en az.
Tabi M.2 olan kioxia exceriaysa.
Sata olan dümdüz sistemi yavaşlatıyor ve donduruyor.
Ya da 240gb bi ssd alsam windowsu ona kursam bunu steam kütüphanesi için kullansamSata olan var ne kadar problem çıkarır hazır sistem içinde var windows kurmadan değiştireyim mi bir de hazır sistem içinde değiştirme hakkım var mı?
240gb yeterli gibi geliyor ama hiç değil. tabi senin oynayacağın oyunlara da biraz bağlı durum. mesela benim arkadaşımda hazır sistem aldı. alırken seçenek vardı 240gb veya 480gb falan diye 1tb ye kadar uzanıyordu. o gitti 240gb aldı. şimdi normal sistem ve 2 oyun var. Forza H. 4 ve gta 5 indirdi zaten ikisi 188gb. Bence bütcen varsa yüksek alSata olan var ne kadar problem çıkarır hazır sistem içinde var windows kurmadan değiştireyim mi bir de hazır sistem içinde değiştirme hakkım var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da 240gb bi ssd alsam windowsu ona kursam bunu steam kütüphanesi için kullansam
240 ssd ye windows kurucam ssd yi de steam kütüphanesi bir problem olur mu diye soruyorum240gb yeterli gibi geliyor ama hiç değil. tabi senin oynayacağın oyunlara da biraz bağlı durum. mesela benim arkadaşımda hazır sistem aldı. alırken seçenek vardı 240gb veya 480gb falan diye 1tb ye kadar uzanıyordu. o gitti 240gb aldı. şimdi normal sistem ve 2 oyun var. Forza H. 4 ve gta 5 indirdi zaten ikisi 188gb. Bence bütcen varsa yüksek al
2 tane mi ssd var anlamadım240 ssd ye windows kurucam ssd yi de steam kütüphanesi bir problem olur mu diye soruyorum
Hepsini tek bi sürücüde tutmak daha güzel olur bence240 ssd ye windows kurucam ssd yi de steam kütüphanesi bir problem olur mu diye soruyorum
ha 2 tane ssd var. evet öyle olabilirAnlaşılmayacak bir şey yokki 480 kioxia sata ssd var problemli diye windowsu 240gb yeni sata ssd alıp kurayım diyorum (anakartta m2 girişi yok)
olabilir. sata kioxia önermem. M.2 çeviriciler var. onları kullanabilirsin.Anlaşılmayacak bir şey yokki 480 kioxia sata ssd var problemli diye windowsu 240gb yeni sata ssd alıp kurayım diyorum (anakartta m2 girişi yok)
M.2 çeviriler yanıyor ve okuma hizlari sata ile ayni oluyor bir anlami yok yaniolabilir. sata kioxia önermem. M.2 çeviriciler var. onları kullanabilirsin.
Satalar daha pahalı ve M.2ler ömür olarak daha iyi. Kioxia Exceria M.2 nispeten az problemli ve 500 GB'ı 650 TL.M.2 çeviriler yanıyor ve okuma hizlari sata ile ayni oluyor bir anlami yok yani