Neler Yeni

kiralık arabayla takla attık ne yapıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama kaza yaptığın yerde kamera yok ise yola kedi köpek çıktı direksiyonu toparlayamadığını belirt. Gidip yaptıklarını anlatırsan ohoo.
kameralar var görgü tanığıda var ama airbagden yırtma sansın var diyolar açılmadıgı için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun, kaza yeri tam olarak neresi?
kemerburgaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu araçların kaskosu olmuyormuş bildiğim kadarıyla daha doğrusu bu araçlara kasko firmaları kasko yapmıyormuş. her önüne gelen kiraladığı için çünkü biliyorsunuz kasko yapmak bile kişiden kişiye değişiyor ceza, yıla göre kasko ücretleri hesaplanıyor

Benim anlamadığım neden kiralık araçla böyle tuhaf şeylere girersiniz bir de kaza yaptınız nasıl 11 saat açık tuttunuz ki. Neyse tutanak tutulduysa hesap düşer de boş yere borç birikmiş 11 saat. kaza olduğu gibi, ya kendiniz kapatsaydınız ya da arasaydınız keşke
takla atmış bi aracı nasıl kapatıyım aradım kapatıcaz dediler kapamadılar o önemli değil 8k ödenirde araba üstüme kalırsa

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Aracın yattığı süre sana kiralama olarak işliyor diye biliyorum. Daha önce kiralık araçlayken düğün konvoyu saldırmıştı bize saçma sapan bir olay, aracı kırıp döktüler biz içindeyken. Karakolda adamlar herşeyi üstlenmişti ama aracın kira süresi işlediği için 1 haftalık falan kirasını orda almıştık adamlardan mağdur olmamak adına. Sende karşında suçlayacak biri yok zaten şuan muhtemelen olay netleşene dek olan süreyi sana kira yansıtabilirler diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
Aracın yattığı süre sana kiralama olarak işliyor diye biliyorum. Daha önce kiralık araçlayken düğün konvoyu saldırmıştı bize saçma sapan bir olay, aracı kırıp döktüler biz içindeyken. Karakolda adamlar herşeyi üstlenmişti ama aracın kira süresi işlediği için 1 haftalık falan kirasını orda almıştık adamlardan mağdur olmamak adına. Sende karşında suçlayacak biri yok zaten şuan muhtemelen olay netleşene dek olan süreyi sana kira yansıtabilirler diye düşünüyorum.
o halledilirde araba bana kalırmı

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Araba kalmaz abi öyle şey mi olur. Belli bir limite kadar kaskosu oluyor genelde bu araçların. Atıyorum ki 40 bin TL'ye kadar ben karşılıyorum lakin üstüne çıkarsa kullanıcıdan talep edilir gibi. Bu şekilde birşeyleri var arabayı sana iteleme gibi bir durum söz konusu bile değil. Tamamen suçlu bulunursan tamamını talep ederler masrafın en fazla heralde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
Araba kalmaz abi öyle şey mi olur. Belli bir limite kadar kaskosu oluyor genelde bu araçların. Atıyorum ki 40 bin TL'ye kadar ben karşılıyorum lakin üstüne çıkarsa kullanıcıdan talep edilir gibi. Bu şekilde birşeyleri var arabayı sana iteleme gibi bir durum söz konusu bile değil. Tamamen suçlu bulunursan tamamını talep ederler masrafın en fazla heralde.
ben sucluyum esp kapalıydı viraja girdim yanlamak için toparlayamadım ve muhtemelen kaskonun limitini geçer tamir ücreti tahmini kaç paradır hyundai i 20

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,663
İsim
Kerem Çavuş
Bu araçların kaskosu olmuyormuş bildiğim kadarıyla daha doğrusu bu araçlara kasko firmaları kasko yapmıyormuş. her önüne gelen kiraladığı için çünkü biliyorsunuz kasko yapmak bile kişiden kişiye değişiyor ceza, yıla göre kasko ücretleri hesaplanıyor

Benim anlamadığım neden kiralık araçla böyle tuhaf şeylere girersiniz bir de kaza yaptınız nasıl 11 saat açık tuttunuz ki. Neyse tutanak tutulduysa hesap düşer de boş yere borç birikmiş 11 saat. kaza olduğu gibi, ya kendiniz kapatsaydınız ya da arasaydınız keşke
Böyle çok arabalı şirketlerin ayrı kaskosu oluyor genelde arabanın %10 u bide şirketin aracı kiralamaktan mahrum kalacağı tutar ödeniyo ek herhangi bir masraf çıkar mı bilmiyorum

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
trafik kurallarına uymayanlara hiç acımıyorum. geçmiş olsun iyi günler.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Geçmiş oldun.
Aracın Kaskosu vardır. Bunlar kiralık olduğu için ayrı prosedürleri var. Ancak kasko yok denemez. Firma aracı kaskodan yaptırır, siz %100 suçlu olduğunuz için, kasko şirketi sizden rücu eder. Eğer kasko karşılamıyorsa, karşılanamayan tutar için size icra takibi yapar. Ayrıca şirket, araç yattığı için size gelirden yoksun kalınan kara ilişkin dava açar. Yani siz kaza yapmasaydınız, araç faal olacaktı ve günlük olarak şirkete para kazandıracaktı. Ancak kaza yaptığınız için araç yattı ve yattığı gün süresince şirkete para kazandıramadı. İşte o kazandıramadığı parayı alabilmek için size dava açacak şirket.
Ancak sıfır araba al da ver gibi saçma sapan şeylere inanmayın. Olmaz öyle şeyler.
Ayrıca araç artık kullanılamaz durumdayken firmanın halen kiralama bedeli alması doğru değil. Siz kapatabiliyorsanız, kapatın yoksa kaza tespit tutanağını şirkete mail olarak gönderin. Onlar kapatsın. Sonuçta, kullanamadığınız aracın kirasını ödüyorsunuz.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Alperen Çetin
Geçmiş olsun umarım polise esp yi kapattım drift yapmaya çalışıyordum dememişsindir. Acemiyim pek deneyimim yok virajda toparlayamadım aracı demen yeterliydi, sen kendi ayağına sıkmışsın

Receb İvedik

80+ Bronze
hocam canınızdan kıymetli değil bunu unutmayın ciddi bir yaralanmanız olabilirdi yatın kalkın dua edin

Top Bottom