- Bütçe
- 5500
Fiyatta 5500 anlaştık, alınır mı?
Online rekabetçi oyunlar oynanır mı?Gamer laptop olmaması dışında problem yok. Fiyat hakkında bir bilgim yok maalesef.
Buradan FPS testlerine bakabilirsiniz.Online rekabetçi oyunlar oynanır mı?
OynanırOnline rekabetçi oyunlar oynanır mı?
5000 ne alınır bence.
Fiyatta 5500 anlaştık, alınır mı?
Hocam avantaj değil ki olması gereken 2.el fiyatı 5000Tl civarı, bu 6500Tl zaten laptobun sıfır fiyatları 400Tl daha koyar arkadaş ryzen 5 5500u lu laptop alır. Adam fırsatçı yüksekten koymuşki yaptığı indirim büyük gözüksün6500TL'den 5500TL'ye düşürmen gayet iyi bir avantaj. Laptop temiz gibi görünüyor. Eğer testlerde de sonuçlar öyleyse alınır. Depolaması da bu fiyatlarda olan bir laptopa göre gayet iyi, rekabetçi oyunlarda (CS:GO - VALORANT) sıkıntı çıkartmaz oynatır.
Ben de olaya o yönden baktım yukarıda @asertyu arkadaşın attığı linki attım, fiyatta anlaşamadık senin de dediğin gibi 400 500 daha koyar 5500u alabilirim sanırım. Teşekkürler link varsa alabilirimHocam avantaj değil ki olması gereken 2.el fiyatı 5000Tl civarı, bu 6500Tl zaten laptobun sıfır fiyatları 400Tl daha koyar arkadaş ryzen 5 5500u lu laptop alır. Adam fırsatçı yüksekten koymuşki yaptığı indirim büyük gözüksün