Kısa bir korku oyunu geliştirdim!

Gokword

80+
Reaksiyon skoru
20
Birkaç gün içerisinde çerezlik bir yürüme simülasyonu yapmak istedim ve UE5 kullandım. Oyun yaklaşık 5-6 dakika sürüyor, karanlık, dar koridorlarda geçiyor ve bolca Jumpscare bulunduruyor. Fikirlerinizi, eleştirilerinizi bekliyorum!

ursWqM.png

Oynayıp bakıcam bugün merak ettim.

Birkaç gün içerisinde çerezlik bir yürüme simülasyonu yapmak istedim ve UE5 kullandım. Oyun yaklaşık 5-6 dakika sürüyor, karanlık, dar koridorlarda geçiyor ve bolca Jumpscare bulunduruyor. Fikirlerinizi, eleştirilerinizi bekliyorum!

Alıntıyı görüntüle

Gayet güzel oyun biraz korkak biri olduğum için oynamadım biraz baktım sadece ama oyunun süresini 1-2 saat yapıp steam’e koyabilirsin gayet güzel olmuş.

Alıntıyı görüntüle

yapabilirsen daha uzun olabilir 1 1.5 saat gibi oyun harika olmuş bu oyunu geliştir steame koy

Alıntıyı görüntüle

gerçekten iyiymiş ama steama koymak pahalı gelebilir en az 3 saat yapıp öyle koyarsan Çok daha iyi olur steama koyacaksan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,927
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri