2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,499
Oturuyorum 3 4 sayfa okuyorum sonra sıkılıyorum. Nasıl alışkanlık kazanırım ?
hocam kitap okumassan hiç biryere gelemessin felsefesi ile yola devam roman okursan tabikide sıkılırsın normal bir şey age of civizlation 2,eu4 gibi oyunlar oynuyorsan cografya bilgin geniştir direk tarih kitaplarına yönelirsinOturuyorum 3 4 sayfa okuyorum sonra sıkılıyorum. Nasıl alışkanlık kazanırım ?
aga bende hiç sevmiyom anca zorla ödev fln olduğu zaman okuyorum sarmıyo beni herkes sevcek diye bir kaide yok sevdiğin şeyleri yap onlarla uğraş kitabı boşver dil öğrenOturuyorum 3 4 sayfa okuyorum sonra sıkılıyorum. Nasıl alışkanlık kazanırım ?
dil biliyorum zatenaga bende hiç sevmiyom anca zorla ödev fln olduğu zaman okuyorum sarmıyo beni herkes sevcek diye bir kaide yok sevdiğin şeyleri yap onlarla uğraş kitabı boşver dil öğren
önce kendi dilimizi ögrenmemiz gerek yabancı dil ögrenirken ve herkes kitabı seviyordur sadece kendi sevdigi türü bulamamıştıraga bende hiç sevmiyom anca zorla ödev fln olduğu zaman okuyorum sarmıyo beni herkes sevcek diye bir kaide yok sevdiğin şeyleri yap onlarla uğraş kitabı boşver dil öğren
haklısınönce kendi dilimizi ögrenmemiz gerek yabancı dil ögrenirken ve herkes kitabı seviyordur sadece kendi sevdigi türü bulamamıştır
hangi seviyede dil biliyorum deme inan bilmiyoruzdil biliyorum zaten
kendi dilimiz derken knk adam imla kılavuzu okumuyorki çoğu kitaptakii kelimeler yabancı kelimelerden çevrili basit kelimeler anca ömer seyfettin fln okursan kelime öğrenirsinönce kendi dilimizi ögrenmemiz gerek yabancı dil ögrenirken ve herkes kitabı seviyordur sadece kendi sevdigi türü bulamamıştır
b2hangi seviyede dil biliyorum deme inan bilmiyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendi dilimiz derken knk adam imla kılavuzu okumuyorki çoğu kitaptakii kelimeler yabancı kelimelerden çevrili basit kelimeler anca ömer seyfettin fln okursan kelime öğrenirsin
dc varmı
aga ayrıca testi nerden yaptın internetteki çoğu test yanlış bende b2 seviyedeyim cambridge un testine göre ama konuşma olarak iyi değilim yani aslında dil bildiğimizi sanıyoruz