Kitap okuma alışkanlığı nasıl kazanırım ?

Oturuyorum 3 4 sayfa okuyorum sonra sıkılıyorum. Nasıl alışkanlık kazanırım ?
hocam kitap okumassan hiç biryere gelemessin felsefesi ile yola devam roman okursan tabikide sıkılırsın normal bir şey age of civizlation 2,eu4 gibi oyunlar oynuyorsan cografya bilgin geniştir direk tarih kitaplarına yönelirsin

sevdiğin bir seriyi al eğer okumaya başlarsan devamı geliyor merak etme.(gerçekten sevdiğin bir seri al örnek veriyorum ben harry potter kitabının serisini aldım fakat okumadım marvel dc çizgi romanları bana çok zevkli geçmişti o yüzden seriye devam etmiştim)

ayrıca kitabı kendi iyiligin için okumalısın eger lisedeysen ve kitap okursan çok iyi yerlere gelirsin üni olarak

Oturuyorum 3 4 sayfa okuyorum sonra sıkılıyorum. Nasıl alışkanlık kazanırım ?
aga bende hiç sevmiyom anca zorla ödev fln olduğu zaman okuyorum sarmıyo beni herkes sevcek diye bir kaide yok sevdiğin şeyleri yap onlarla uğraş kitabı boşver dil öğren

aga bende hiç sevmiyom anca zorla ödev fln olduğu zaman okuyorum sarmıyo beni herkes sevcek diye bir kaide yok sevdiğin şeyleri yap onlarla uğraş kitabı boşver dil öğren
önce kendi dilimizi ögrenmemiz gerek yabancı dil ögrenirken ve herkes kitabı seviyordur sadece kendi sevdigi türü bulamamıştır

kitap okumayı seviyorum zaten sadece çabuk sıkılıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önce kendi dilimizi ögrenmemiz gerek yabancı dil ögrenirken ve herkes kitabı seviyordur sadece kendi sevdigi türü bulamamıştır
haklısın

dil biliyorum zaten
hangi seviyede dil biliyorum deme inan bilmiyoruz

kendi dilimiz derken knk adam imla kılavuzu okumuyorki çoğu kitaptakii kelimeler yabancı kelimelerden çevrili basit kelimeler anca ömer seyfettin fln okursan kelime öğrenirsin

hangi seviyede dil biliyorum deme inan bilmiyoruz

kendi dilimiz derken knk adam imla kılavuzu okumuyorki çoğu kitaptakii kelimeler yabancı kelimelerden çevrili basit kelimeler anca ömer seyfettin fln okursan kelime öğrenirsin
b2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,210
Üyeler
184,597
Son üye
Ultras25
Geri