Olm sizde Nereleri dolduracağınızı bilecek kadar akıl yok mu ? Al koca senen heba oldu . Hayatından 365 gün gitti . Yada başka bir tabirle enayi gibi 1 sene daha çalışacaksın . Yazık aslan parçası yazık (!)Patladım o zaman hocam. Seneye inşallah
Bir şey olmaz kitapçıklar kopya veya itiraz gibi durumlar için tutuluyor. Bu gibi durumlarla işin yoksa bir şey olmazBaşlıkta dediğim gibi yaptım bir eşeklik iptal olma gibi bir ihtimali var mı?
üstteki arkadaşın dediği gibi kopya durumu olmadıysa sıkıntı olmaz . Ben kitapçığımın üstüne orkun ışıldak yazmıştım sıkıntı olmamıştı.Başlıkta dediğim gibi yaptım bir eşeklik iptal olma gibi bir ihtimali var mı?
Kopya olup olmadığını kitapcıktan nasıl anlayabilirlerki çözümlerin hepsini aklımdan yapsam sadice kitapcığa işaretlesem kopya muamelesi filan mı görücem.üstteki arkadaşın dediği gibi kopya durumu olmadıysa sıkıntı olmaz . Ben kitapçığımın üstüne orkun ışıldak yazmıştım sıkıntı olmamıştı.
salondaki biriyle cevaplar fazlasıyla benzerse probably evet .Kopya olup olmadığını kitapcıktan nasıl anlayabilirlerki çözümlerin hepsini aklımdan yapsam sadice kitapcığa işaretlesem kopya muamelesi filan mı görücem.
He öyleyse sıkıntı yok, teşekkürler.salondaki biriyle cevaplar fazlasıyla benzerse probably evet .
Eyvallah hocam. İçime su serptin vallahi.Bir şey olmaz kitapçıklar kopya veya itiraz gibi durumlar için tutuluyor. Bu gibi durumlarla işin yoksa bir şey olmaz
Çok sağ olun hocam.üstteki arkadaşın dediği gibi kopya durumu olmadıysa sıkıntı olmaz . Ben kitapçığımın üstüne orkun ışıldak yazmıştım sıkıntı olmamıştı.