Neler Yeni

Kız arkadaşımı ablamlarla tanıştırdım ama ilk buluşma hiç iyi geçmedi

Hokkabaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alihan
Instagram
alihan_ctn
Steam
Hokkabaz_09
Twitter
Alihancetin28
Discord
Hokkabaz🙄#7270
Kız arkadaşımla ablamlar aynı şehirde yaşıyorlar. Normal olarak bende tatile gelmiştim kız arkadaşımı görmeye ama o sırada ablamlarla da tanıştırdım kız arkadaşım çok normal birşekilde ablamlarla muhabbet etmeye çalıştı ama ablamlar arkadaşımda vardı yanında onlar kulaktan kulağa veya telefona baktılar hep kız arkadaşımda onlarla muhabbet etmeye çalışıyordu ben muhabbet açmaya çalıştım hep şimdi kız arkadaşım normal olarak buna çok sinirlendi ve ailesine annesine anlatmış anneside ben güvenip kızımı yolluyorum ama kızıma yaptıkları muameleye bak demiş. Kız arkadaşım bu duruma çok üzüldü elimden bir şey de gelmiyor. Benim ne yapmam lazım lütfen bana yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
...
Sizin aranız bozulmasın hocam. Kız arkadaşınızla ablanızı bir daha yan yana getirmezsiniz olur biter. Ablanızda kusur var diye ucu size mi batacak. Annesinden özür dilersiniz. Arkadaşınızla da konuşursunuz. Ablanızla da az konuşun, yaptığının ne kadar kötü olduğunu.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Kız arkadaşımla ablamlar aynı şehirde yaşıyorlar. Normal olarak bende tatile gelmiştim kız arkadaşımı görmeye ama o sırada ablamlarla da tanıştırdım kız arkadaşım çok normal birşekilde ablamlarla muhabbet etmeye çalıştı ama ablamlar arkadaşımda vardı yanında onlar kulaktan kulağa veya telefona baktılar hep kız arkadaşımda onlarla muhabbet etmeye çalışıyordu ben muhabbet açmaya çalıştım hep şimdi kız arkadaşım normal olarak buna çok sinirlendi ve ailesine annesine anlatmış anneside ben güvenip kızımı yolluyorum ama kızıma yaptıkları muameleye bak demiş. Kız arkadaşım bu duruma çok üzüldü elimden bir şey de gelmiyor. Benim ne yapmam lazım lütfen bana yardım edin
Ortada bir ayıp olduğu kesin ama ne ablanın ne de kız arkadaşının annesinin ilişkinizde bi etkisi olmasın. İlişkiyi yaşayanlar sizsiniz. Ablan konuşsa ne olur konuşmasa ne olur. Sen üzülmemesi gerektiğini önemli olanın siz olduğunu, sizin birlikteliğiniz olduğunu söyle. Gerisini boşver.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Fettah Özalp
kız hakli

Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Talha Açıkgöz
ablani dov

iyi aksamlar
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle insanlardan nefret ederim gecen denyonun biri kulaklık takti müzik dinliyor neymis muhabbetimiz sarmamis kalk git o zaman dedim asosyale kahve aldim konuşturmaya calisiyoruz kız kuzenle tek kelime yok soru soruyoz evet/hayirdsn baska cevap yok konuyu biraz kirlettim helal edin içimi döktüm hafiften

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
ablan adına kızdan ve annesinden özür dilersin olur biter

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Eagle
Ablan yeni bir bacı istemiyor galiba 😂😂
Şaka maka ablan ayıp etmiş onun yerine sen sevgilinden ve annesinden özür dile

Top Bottom